diumenge, 2 de febrer del 2020

Per equips 2020. Tercera ronda


Tercera ronda del Campionat de Catalunya per equips, avui hem jugat a casa, compartint local, com és habitual aquesta temporada, amb els equips B i E.

Per la meva part, he sortit de casa poc abans de les 09:00 hores. He enfilat la Rambla de Guipuscoà (no entenc perquè se li diu rambla, les rambles són de muntanya a mar i aquesta és una via horitzontal; des del meu punt de vista seria més normal que la seva denominació fos Passeig de Guipuscoà).


Al meu barri encara hi ha certes tradicions que no han desaparegut, com és que els diumenges molts veïns compren xurros a les xurreries. Això fa, que encara quedin algunes xurreries i que no hagin desaparegut com en altres parts de la nostra ciutat.


Uns minuts després, arribo a la intersecció amb el carrer Selva de Mar. Des d'aquí ja és pot visualitzar l'edifici del Centre Cívic Sant Martí, on es troba la seu del Club d'Escacs Sant Martí.


Avui el nostre contrincant ha estat el Club Escacs Olot, club potent que la temporada passada va militar a la Divisió d'Honor.

El matx ha estat lluitat i competit, amb cinc taules, tres victòries per a nosaltres i dues victòries per a ells. És a dir, victòria per la mínima, una victòria que ens apropa al nostre objectiu, que no és un altra que la permanència.

Podeu trobar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els resultats del nostre grup, Primera Divisió Grup II, han estat aquests:








El Sant Martí B ha perdut amb l’Ateneu Colon B per un contundent 1’5 a 8’5.

Els resultats d'aquest grup, han estat aquests:








El Sant Martí C ha empatat amb El Prat.

Els resultats d'aquest grup, han estat aquests:


El Sant Martí D ha guanyat al Franqueses B per 5’5 a 0’5. 

Els resultats d'aquest grup, han estat aquests:


El Sant Martí E ha perdut amb l’Ateneu Colon E per 1 a 3.

Els resultats d'aquest grup, han estat aquests:



Jornada desigual pels equips del Sant Martí, dues victòries, dues derrotes i un empat. La lluita continua, però, potser,encara és aviat per poder fer valoracions.


Salut i escacs,

1 comentari:

Unknown ha dit...

If you're attempting to lose weight then you certainly have to jump on this totally brand new tailor-made keto meal plan diet.

To create this keto diet service, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs united to develop keto meal plans that are effective, painless, cost-efficient, and fun.

Since their grand opening in early 2019, hundreds of individuals have already transformed their body and health with the benefits a great keto meal plan diet can give.

Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto meal plan diet.