diumenge, 17 de febrer del 2019

Per equips. Cinquena ronda


Cinquena ronda. Avui hem tornat a jugar a casa, ja tocava, a les quatre primeres rondes ens ha tocat jugar tres fora.

Quan he arribat al local de joc, el primer que he vist no em quadrava gaire. M'explico, el normal és que juguem tres equips del Sant Martí, però la disposició de les taules donava a entendre que tot estava preparat per a quatre equips. Aviat he tingut la explicació, resulta que el Foment Martinenc ens a demanat que el seu equip “D” jugués aquesta ronda al nostre local. Donades les bones relacions entre els dos clubs, el Club d’Escacs Sant Martí no va tenir cap inconvenient.

Avui ens ha tocat jugar amb el Sitges, club històric amb una llarga trajectòria. En canvi, aquest any el Sitges no ha començat gaire bé el campionat, per la qual cosa pensàvem que vindrien amb el seu millor equip. Res més lluny de la realitat, han vingut amb un equip força justet i a més han  tingut dues baixes. Francament començar 2 a 0, sempre és una avantatge, però a més, la diferencia d’Elo en alguns taulers era tan abismal que ràpidament el matx ha estat decidit.

Podeu consultar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els altres resultats d'aquest grup han estat aquests:







El Sant Martí B ha jugat i perdut amb el Cerdanyola Mataró per 3’5 a 6’5.






El Sant Martí E ha jugat amb el Peona i Peó H, el resultat ha estat de 2 a 2.



El nostre convidat d'avui, el Foment Martinenc D, ha jugat amb el Cervelló, el resultat ha estat de 4’5 a 3’5.



La Conxita Canela, primer tauler del Cervelló, una bona amiga.

És una gran satisfacció poder gaudir d'un local de joc tant ampli i còmode, que ens permet acollir als nostres equips i també a invitats, tot un luxe.

Salut i escacs, 

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Evidentment crida la atencio que un club historic capaç d'organitzar un obert
excekent tingui dificultats en confeccionar un equip competitiu.Pero aixo naturalment no es culpa vostre.Ara si,una vegada aconseguida la permanencia sino matematicament si virtualment cal pensar en altres objectius i procurar conseguir la millor clasificacio posible,Excelent com sempre les teves fotos i del teu"ajudant"-La ultima es d'una persona molt apreciada per mi i que m'agrada denominarña"congresista en el exilio"-En relacio al meu comentari de l'article anterior haig de dir que comparteixo el teu rebuig a la expresio:A por ellos!! quan reflexa una animadversiò entre comunitats pero jo la vaig aplicar als escacs.Els escacs apart d'esport,joc art ciencia tambés es un combat com reflexa la frase :A por el cuero cabelludo del Rey(no se si atribuida a Fischer o Tal) i aquesta naturalment era la idea del meu comentari,Fins la setmana que ve amic Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Estic d'acord amb tu que és una pena el que li està passant al Sitges, esperem que sigui una situació passatgera.
Sempre és una alegria per a mi trobar-me amb la Conxita Canela, en aquesta ocasió va ser inesperat i l'alegria va ser doble.
Veig que aquest any el Congrés té certes dificultats per guanyar, us desitjo molta sort a les quatre finals que teniu per davant.

Salutacions,