diumenge, 14 d’octubre del 2018

Dos vídeos a la clausura de Batumi


Normalment deixo una distancia de set dies entre article i article d'aquest blog, en aquesta ocasió han estat deu dies; res estrany, el divendres va ser festa i, aprofitant aquest tres dies, la meva dona i jo vam fer una escapada a la muntanya, que falta ens feia.

Avui, ja de tornada, us vull parlar de dos vídeos que m’han agradat, dos vídeos que es van projectar a la sala on es va fer la clausura de l’Olimpíada de Batumi, poc desprès de l'entrega de premis.

Potser, alguns (molts?) de vosaltres ja els heu vist, tan si val, crec que val la pena donar-los difusió en aquest blog, de ben segur que molts (alguns?) no els heu vist.

El primer vídeo és una cançó, “Oh, Capablanca!”, que va cantar en directe la seva autora, Juga di Prima, cantant, artista i jugadora d'escacs. Aquesta artista xilena, ens expressa en aquesta cançó els sentiments que va experimentar en una partida que va jugar, va tenir molt superior i finalment va perdre.

Juga di Prima. Foto: David Llada



El segon vídeo, titulat  “The Art of Chess”, ens fa un recorregut pels diferents colors de l’Olimpiada, expressant la diversitat cultural i ètnica.



En fi, tan sols desitjar que us hagin agradat tant com m'han agradat a mi. Tal com he comentat sovint en aquest blog, els escacs són molt més que la competició.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger> Moltes gracies en nom dels molis(alguns( que no haviem vist aquests videos.Com tu dius molt be els escacs son si.un esport pero tambe un joc.un art i una ciencia.En quant als tres dies de festa han estat molt merescuts i heu fet molt be.La vida cambia en un segontal com li ha pasat al nostre amic Pepe*ja t ho explicare en privat( Una abra\ada amic i fins la setmana entrant!!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,
Un plaer compartir aquests vídeos amb tu i algunes persones més.
Salutacions,