diumenge, 15 d’abril del 2018

Divisió d'Honor. Ronda final


Tal i com comentàvem a l'article anterior, aquest dissabte 14 d'abril s'ha jugat la última ronda de la Divisió d'Honor del Campionat de Catalunya per equips, amb tots els equips en un mateix local.

Comentava en aquell article que per què la iniciativa tingués èxit, com a primer requisit, era imprescindible una molt bona organització. Prova superada! Molt bona organització per part de la Federació Catalana d'Escacs i unes molt bones instal·lacions a l’Hotel Glow de Barcelona, tant la sala de joc, com les sales annexes. Cal felicitar als organitzadors!!

Però anem a la part esportiva: el Colon Sabadell Chessy s'ha proclamat campió de Catalunya 2018 d'una forma contundent, ja que ha guanyat tots els encontres. A la part poc amable de la classificació trobem que el  Club d'Escacs Sant Cugat, el Catalunya Escacs Club i el Club d'Escacs Peona i Peó no han pogut salvar la categoria i l'any vinent jugaran a Primera Divisió, cal remarcar, que tots tres equips han lluitat fins l'últim moment i que a pesar que la sort no els ha acompanyat, han fet un campionat molt digne.

Colon Sabadell Chessy. Foto: FCE

Resultats i classificació final. Grup A



Resultats i classificació final. Grup B



Us passo unes fotos d'aquest esdeveniment:
























Foto: Rabiosa actualitat




Crec que les fotografies fan justícia del que deia al començament, una posada en escena espectacular!

Ara la federació, els clubs i els jugadors podran amb calma fer una valoració dels punts forts (molts) i també dels punts febles (sempre hi ha marge per millorar) perquè l'any vinent aquest acte sigui encara millor.

Per la meva part apuntar una qüestió que vaig trobar a faltar a la sala principal, la falta de visualització i actualització de resultats. Crec que això de cara al públic és fonamental, no crec que fos gaire complicat que a una part de la pantalla poguessin sortir els resultats dels encontres i actualitzar-los periòdicament.

Com veieu tan sols he trobat aquest detall com a qüestió a millorar, poca cosa en una organització tan complicada. Felicitacions a tots els que han col·laborat en l'organització.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Comparteixo plenament amb tu els elogis vers la organitzacio.Es una Festa dels escacs catalans i com a tal l'hem de veure.Tens raò en que cal pensar en millorar encara més alguns petits detalls que potser es podrien perfeccionar però no hi ha dubte de que ha estat un exit indiscutible.Fantastica la teva "exposició" de fotos.Ja comences a ser un Perez de Rozas en miniatura!!!!Bravo amic i fins el proper comentari Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Pérez de Rozas era un fotògraf professional, una gran fotògraf! Jo sóc un aficionat que fa fotos.

Avui dia, amb les cameres digitals pots fer moltes fotos i quedar-te amb les que no han sortit gaire malament.

Com diu un dels seus fills: fàcil, fàcil, fàcil...

Salutacions,