diumenge, 4 de març del 2018

Per equips. Ronda VII


Setena ronda, y a falta de dues rondes pel final de la fase ordinària el perfil de la competició pren una visualització molt més clara.

Però, no ens precipitem, avui el nostre contrincant ha estat el Banyoles, últim a la classificació i havent perdut tots els seus encontres. És curiós, el Banyoles va jugar l'any passat a la Divisió d’Honor i aquest any està passant per la Primera Divisió amb més “pena que glòria”; però s’ha de dir que les alineacions que esta presentant aquest any disten molt de les de l'any anterior i això ho estan pagant.

El nostre matx amb el Banyoles s'ha saldat amb una victòria nostra per 6 a 4, en un matx molt disputat. El Banyoles amb el resultat d’avui, es pot dir que ja és equip de la Segona Divisió per la propera temporada. Crec sincerament de que altra cosa hauria estat si haguessin presentat l’equip d’avui durant totes les rondes anteriors.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:






Com és habitual, després, un "pica-pica" amb representació de tots els equips

L'equip “B” ha jugat amb l'Arenys de Munt i el resultat ha estat de 6’5 a 3’5.






L’equip “E” ha jugat amb el Congrés G, el resultat ha estat de 1’5 a 2’5.




Integrants de l'equip del Congrés G. Que comanden aquest grup amb autoritat i que tenen moltes possibilitats de pujar de categoria.

Tornant a l'equip A i el seu grup us passo la classificació després d’aquesta ronda:


Per la part alta les coses ja estan força clares, sembla que el Barcelona té totes les opcions de pujar directament i que la Escola Escacs Salou, després de la seva victòria sobre el Castelldefels, jugarà la promoció d'ascens.

La part baixa està molt més complicada, el Gramenet ha donat un pas de “gegant” amb la seva victòria sobre el Congrés, també el Llinars ha fet un important pas amb la seva victòria a Reus; però en el tema del descens i la promoció encara està tot molt complicat, potser la propera setmana les coses estiguin més clares, però crec que fins l'última jornada no haurà res definitiu.

Salut i escacs,