dilluns, 5 de febrer del 2018

Per equips. Ronda III


Després de viatjar a Salou a la segona ronda, en aquesta tercera ronda ens ha tocat jugar a casa, ho hem fet a la Sala d’actes del Centre Cívic Sant Martí de Provençals. Aquesta sala, amplia i còmoda, la compartim, com és habitual des de fa alguns anys,  amb l’equip “B” que juga a Preferent, i l’equip “E” de Tercera categoria provincial.

Hem jugat amb el Castelldefels,  ja preveiem que seria un matx difícil, però la realitat ha estat clara, el Castelldefels ens ha passat per sobre i no ens ha donat cap opció; prova d'això és que no hem aconseguit guanyar cap partida. Tan sols ens queda que felicitar al Castelldefels i intentar millorar el nostre joc els propers encontres.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:






L’equip “B” ha jugat amb el Cerdanyola Mataró i el resultat ha estat de 6 a 4. Una molt bona victòria que fa que els nostres estiguin a la part alta de la classificació.









L’equip “E” ha jugat amb el Peona i Peó H, el resultat ha estat de 1’5 a 2’5.




La propera setmana tornem a viatjar, aquest cop a Llinars del Vallès, un rival nou a la categoria però que està aconseguint bons resultats , un altre matx que es preveu complicat, tan si val, nosaltres a jugar el millor que sabem i, amb tot el respecte envers el Llinars, hem d'intentar guanyar.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola de nou Roger,Sento donarte la raó.Aquest any el campionat s'ens farà molt llarg.Com diu la cultura popular :"el más tonto hace relojes".Només resta "apretarse los machos" i lluitar cada partida com si fós la ultima!!!!!!!!!Molts anims i endevant!!!!!!

Roger Salvo ha dit...

Doncs si, un grup molt complicat i dur; tan sols el Barcelona i la Escola Escacs Salou sembla que estan a un altre nivell. Tots els altres ens guanyarem els uns als altres i al final els que es salvin serà pels “pels”.

Per cert, vosaltres ja heu jugat amb els “monstres”, qüestió que encara us dona oportunitats.

Salutacions,