diumenge, 8 de febrer del 2015

Tercera ronda



Tercera ronda i avui ens ha tocat jugar amb el Club d'Escacs Vilafranca a Vilafranca del Penedès, capital de la Comarca de l'Alt Penedès; terra de bons vins i caves.

Hem sortit de Barcelona a quarts de nou i sense gaires contratemps hem arribat al local del Vilafranca poc abans de l'hora reglamentaria.


Ens hem trobat que a Vilafranca hi feia força fred i que a la Rambla de Sant Francesc, on es troba la seu del Vilafranca, hi estaven muntant un mercat de carrer, quina pena que no tinguéssim temps de poder tafanejar.







El Vilafranca ens ha guanyat per 5'5 a 4'5. El matx a tingut dues parts, a la primera, el Vilafranca ens ha passat per sobre i s'ha posat 5 a 2; quedaven tres partides a les quals els nostres jugadors potser estaven millor, però és feia difícil pensar que es podia fer tres de tres. Les partides han anat evolucionant i s'han posat millor, s'han guanyat dues i la tercera semblava que es devia guanyar, però la posició era força complicada; al final no ha pogut ser i les taules li donava la victòria al Vilafranca.

Ja no es pot parlar de sorpresa ja que el nostre joc no està sent el de l'any passat, ara tan sols en queda intentar aconseguir els punts necessaris per a no començar a pensar en el descens.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx al següent enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:  


Com sempre us passo unes fotos del matx:





També us passo unes fotos de desprès del matx:





En fi, un mal resultat degut a què alguns no estem gaire fins, la propera setmana ens toca un dels equips més fort del grup, tindrem que estar molt millor que avui si volem puntuar.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:
El resultat d'avui es el pitjor que li pot pasar a un excelent jugador d'equip com ets tu. Que el matx es perdi per la minima i que tu perdis et dona una sensació insuportable d'haver perdut el matx per la teva culpa..Sort que l'excelent dinar posterior i la gran victoria del Barça estic segur que t'ha arreglat el dia. No hi ha dubte que aquest any esteu pagant l'excelent temporada anterior i que tots els vostres rivals estan molt motivats contra vosaltres ja que el crit de:Alerta ens visita el sots-campió de l'any pasat els motiva molt!! En quant al teu comentari us teniu de motivar amb el que sempre ha d'esser el primer objectiu de la temporada:Mantenir la categoria que sempre es un èxit.Només despres cal pensar en altres objectius.T'explico una anecdota meva.Fins ara no m'he enterat que havieu perdut ja que he vist a les sis de la tarda que havieu empatat!!! suposo que m'he equivocat de ronda.Ostres hem foto vell!!!! per tant tanco la parada i a dormir que ja es hora!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Quines hores són aquestes d'anar-se'n a dormir? Tranuites més que un adolescent en cap de setmana.

Gràcies pels teus ànims, però la veritat es que la doble derrota (la meva i la de l'equip) em va deixar fortament tocat, com diu un company d'equip: "quan deixin d'emprenyar-me les derrotes, deixaré els escacs"; afortunadament el dinar amb els companys i, com tu has intuït, el bon partit del Barça, han contrarestat una part de la meva decepció.

Però ahir estava una mica tocat, una mostra és que no em vaig donar compta que no havia posat els resultats del nostre grup, veig que tu tampoc ho has notat, ara ja està solucionat.

Bé, com sempre passa en els escacs, després d'una decepció, tan sols queda esperar la propera partida i intentar fer-ho millor.

Salutacions,