dijous, 1 de gener del 2015

2015



Ja hi som, ja estem de ple al 2015. A partir d'ara tot és futur, l'any 2014 ja és passat; com passa el temps! sembla que va ser ahir que vam passar de mil·lenni i ja han passat 15 anys.



Ara venen la Copa Catalana (la fase prèvia de Barcelona es juga el 18 de gener) i el Campionat de Catalunya per equips (la Divisió d'Honor comença el 24 de gener i les altres categories el 25 de gener); també, pels més actius, hi ha diferents campionats individuals entre setmana, a destacar des d'aquest bloc, el IV Torneig Clàssic Internacional Sant Martí que es juga els dijous al vespre.

Com va prometre el Toni Ayza, president de la Federació Catalana d'Escacs, a dia d'avui ja està actiu el nou Elo català. Be, molt bona noticia, els que no s'ho acabaven de creure convindran que estaven equivocats; és cert que alguns equips (pocs) encara no surten al llistat, però suposo que és més per una qüestió de pagament de les llicencies que per manca de les persones que han actualitzat el web. El web en la seva totalitat encara no està acabat, quan estigui ja direm el que ens sembla com vaig comentar en un article recent.




Per ser dia u de gener no em demaneu gaires coses més, m'he aixecat tard i he de dir que estic bastant mandrós. Però si que vull fer referència a dues qüestions, la primera és posar-vos el calendari 2015, sempre va bé poder consultar-ho:





La segona és posar la foto de l'equip del Sant Martí 2014, que va tenir el decepcionant honor de quedar primer a la Primera Divisió, dels equips que no van pujar.

D'esquerra a dreta, darrere: Miquel Fernández-Diaz, Francisco Núñez, José Aranda, Luis Sánchez, Evarist Pérez, Roger Salvo i Òscar Ruiz. Davant: Ricard Llerins, Josep Maria Vázquez i Pablo Castillo.

He utilitzat el terme "decepcionant" i no crec que sigui la paraula correcta. Òbviament, després de perdre amb el Mollet a l'última ronda de la lliga regular (la victòria ens feia equip de Divisió d'Honor) i sobretot, després de perdre el matx a doble volta (play off d'ascens) amb el Catalunya per 11 a 9 i havent tingut possibilitats de guanyar el matx, doncs va ser una forta decepció; però es té que tenir molt clar que per poder jugar aquests encontres, vam tenir que fer prèviament un campionat molt bo, jo diria que excel·lent, i amb això és amb el que tenim que quedar-nos per encarar el proper campionat, ànim companys i endavant.

Salut i escacs,    

2 comentaris:

MonPablo ha dit...

Cierto Roger, realmente fue decepcionante llegar tan lejos y quedarnos tan cerca, pero volveremos a la brecha este año a luchar como siempre por hacerlo lo mejor posible.

Saludos y buen año.

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo,

También te deseo un muy buen año. Por encima de los resultados, es importante jugar en un equipo en el que impere el compañerismo y el buen rollo, en el Congrés siempre fue así, y ahora en el Sant Martí también lo he encontrado. No puedo pedir más.

Saludos,