diumenge, 9 de març del 2014

Campionat de Catalunya per equips 2014. 7a ronda.


Avui, per qüestions personals que no venen al cas explicar en aquest bloc d’escacs, no he pogut jugar amb el meu equip, el Club d’Escacs Sant Martí.

És per això que no tinc fotos i tampoc puc explicar gaires coses del matx amb el Sant Andreu B.

Bé, el nostre delegat, el Pablo Castillo, m’ha comentat via telefònica, que avui l’equip ha patit més del que esperàvem. Es veu que els meus companys no van llegir el que em deia el meu amic Frederic Andreu a l’article anterior, sobre que als escacs no hi ha enemic petit, i el Sant Andreu B, quasi ens amarga la vetllada.

Afortunadament (per a nosaltres, òbviament) tot s’ha quedat en un ensurt i s’ha acabat guanyant per 6 a 4.

Voldria aprofitar aquestes línies per desitjar als nostres amics del Sant Andreu, que en les dues rondes que queden puguin tenir millor sort que avui i aconseguir fer els suficients punts que els permetin mantenir la categoria.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

Com avui no he pogut fer les fotos habituals, aprofito per destacar la magnifica actuació que està fent el Paco Nuñez que alternant el segon i tercer taulers, porta un percentatge de puntuació del 86%, és a dir 6 punts de 7 possibles.


Enhorabona Paco.

L’equip B a guanyat al Badalona per un còmode 6’5 a 3’5. Vull destacar la tornada als taulers de la bona jugadora Diana Ruth López , i a més ho ha fet amb victòria.


Podeu consultar els resultats del Sant Martí B en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí B, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

L’equip C a guanyat  al Masnou B per 4'5 a 3'5.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí C en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí C, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

L’equip D ha guanyat amb escreix al Cornellà D per un rotund 8 a 0.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí D en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí D, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

L’equip E a perdut donant la cara i per la mínima amb l’Espiga B.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí E en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí E, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

L’equip F s’ha vist superat clarament pel Sant Adrià B per 5 a 1

Podeu consultar els resultats del Sant Martí F en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí F, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

L’equip G també ha perdut per 5 a 1, en aquest cas amb el Badalona B.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí G en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí G, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

L’equip H a tret un meritori empat amb el Peona i Peó G.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí H en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la setena ronda del grup del Sant Martí H, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

Queden dues rondes i seran dramàtiques per a molts equips. Els finals de campionat es reparteixen en dos tipus d’equips, els que tenen aspiracions, a pujar o a no baixar, i els que ja no poden fer res. El dramatisme és un privilegi reservat per als que encara tenen per què lluitar.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: M'amoinava que no fòs un problema de salut pero despres del teu extens article plè d'enllaços ja veig que no es aixi i m'en alegro.Efectivament com tu dius els jugadors que si van llegir les meves paraules no van fer cas i va faltar una petita motivació per part del delegat com feia un antic delegat nostre alertant amb una mitja veritat:Atenciò tenim dos perills El Sant Andreu A ha preparat molt bè aquest matx amb els del B i el nostre home-gol(Salvo)no pot jugar.Això segurament hauria motivat molt a l'equip.Per altre banda felicito al Nuñez que quant no era tan fort vaig tenir el plaer de jugar dues partides amb ell amb final"sospresa" en els dos casos Molts anims i a seguir lluitant.Fred
Nota:Segueixo pensant que només os val un resultat amb el Mollet i aixó os favoreix ja que es imposible que es produeixin deu taules i si les coses comencen bé el Mollet estarè fet un sac de nervis

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Et contestaré pel final de les teves paraules, no vull parlar del Mollet fins després d’haver jugat amb el Comtal. Màxim respecte amb el Comtal que ells també es juguen molt.

Contestant a les altres coses que dius, doncs crec que amb el Sant Andreu B també va passar una mica d’això. No és tracta de si els delegats motiven més o menys, el que passa és que a les últimes rondes els equips necessitats de punts doncs van a totes i és complicat jugar contra ells.

Un exemple que sempre és complicat de guanyar les partides ets tu, que jugant al primer tauler del Congrés B, estàs fen molt bon paper amb contrincants que et superen en més de 150 punts d’Elo.

Gràcies per estar preocupant pels nostres resultats i que ens donis ànims, a veure si les coses surten bé i ens podem portar una alegria.

Una abraçada “delegat perfecte”

Unknown ha dit...

La verdad que esta semana echamos de menos a Roger, supongo que como lo echareis vosotros de menos ronda a ronda. Juego cada semana a su lado y es un placer no tenerlo delante, sino al lado.

Ha sido un gran fichaje para nosotros y gran parte del éxito importante que llevamos este año.

Pero como bien dice, el máximo respeto al Comtal. No hay nada como ir ronda a ronda sin pensar más allá porque cuando haces planes todo se tuerce.

Sea como sea, el año ya es muy bueno, y el resto no es más que un sueño que sigue al alcance, pero como soñar es gratis de momento en este país, pues seguiremos soñando hasta despertar. Una vez despiertos veremos si nos hemos de pellizcar para ver si seguimos soñando o volvemos a la dura realidad.

Cuanto menos solo el mero hecho de llegar al play-off si logramos vencer esta semana sería nuestra mejor versión de la Historia de Sant Martí y solo eso ya es un exitazo. Pero tampoco tenemos ya nada que perder ... y eso es un beneficio para nosotros.