diumenge, 20 de gener del 2013

Campionat de Catalunya per equips 2013. 1a ronda.


Primera ronda del per equips i primera derrota. Bé, ja és habitual que el nostre equip comenci el campionat patint, tots els anys ens passa igual, la inactivitat ens passa factura. Però el que no és tan normal és que un equip, amb un nivell més o menys com el nostre, ens passi per sobre com una piconadora.

El nostre joc ha estat horrible, alguns hem regalat peces senceres i altres han regalat peons. Podem dir que la nostre "pajara" ha estat col•lectiva. Però siguem positius (quin remei), les properes jornades ho tenim que fer molt millor, el  nostre marge de millora és molt gran, perquè pitjor no ho podem fer.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.






 El Congrés B si que han fet els deures i s'han imposat amb comoditat, 7-3, a l'Escola d'Escacs de Barcelona B.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.









El Congrés C aquesta setmana descansava, ja que en el seu grup hi ha una vacant. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El Congrés D s'ha imposat per 1-3 al Peona i Peó G. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El Congrés E ha perdut per 3.5-0,5 amb La Lira C. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El Congrés F ha guanyat a La Lira E per un ajustat 1,5-2,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

Bé, fins aquí la primera ronda dels equips del Congrés. Això no ha fet res més que començar, però l'actuació del primer equip ha estat realment desafortunada. Esperem que es quedi en una anècdota.

Salut i escacs,