dissabte, 15 de desembre del 2012

5a Prova Ràpides del Congrés. Resultats i Classificacions




Cinquena prova del Circuit de ràpides del Club d'Escacs Congrés. Aquesta vegada la participació ha estat de 25 jugadors, dins de la participació estàndard. En aquesta ocasió, a més, hem comptat amb la presencia de l'amic Pablo Castillo, gran animador, i com podeu comprovar aquest torneig ha estat el més "boig" i competit dels cinc que hem fet fins ara. 

El podi ha estat format pels següents jugadors:

1.    Francisco Javier Ramón de La Colmena, 6 punts.
2.    Pablo Castillo del Sant Martí, 6 punts.
3.    Jordi Sabater del Sant Martí, 6 punts.


Però cal explicar que dos jugadors més han tret els mateixos punts que els tres primers:
El Norberto Moreno del Sant Martí 4t i l'Ismael Molano del Valldetenes 5è, també han fet  6 punts.

 La classificació final ha estat la següent:


Us passo algunes fotos:













La classificació general del Circuit, ha quedat de la següent manera:

Els secrets del nostre circuit són:



Escalfament




Nutrició



 Fi de festa




 El secret no és cap secret. Es tracta que tothom, quedi com quedi a la classificació, s'ho passi força bé.

No voldria acabar sense agrair a la Cristina, una vegada més, les fotos que ha fet quan jo estava jugant. També voldria fer constar la molt bona tasca del Marco Antonio suplint al nostre àrbitre oficial, que avui no ha pogut venir, i molt especialment agrair també al Pablo Castillo en el seu assessorament en l'única incidència del sorteig que hem patit.

EL 21 DE DESEMBRE, EL PROPER DIVENDRES, FAREM EL SISÈ I ÚLTIM TORNEIG D'AQUEST CIRCUIT. Tindrem cava i torrons, i també es farà l'entrega de premis. Esperem comptar amb tots els que heu jugat algun dels tornejos precedents i per descomptat estarem encantats de poder gaudir de la companyia dels que no els heu jugat.

Salut i escacs,

7 comentaris:

Karori ha dit...

Diria que en la classificació general del circuit hi falta el Carlos Alonso que, com a mínim en l'últim torneig, va aconseguir 5 punts. A no ser que l'hagueu penalitzat per algun motiu...

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Karori,

Doncs si, és veritat, m’he deixat de posar al Carlos Alonso i els seus ben guanyats 5 punts a la classificació general, error meu. T’agraeixo la puntualització, es veu que estàs molt pendent d’aquest campionat.

El que no acabo d’entendre es el tema de la penalització. Trobo que és una frase amb una certa “mala llet”, per què es tindria que penalitzar al Carlos? Personalment es una persona que em cau molt bé, fa ja molts anys que compartim el jugar al primer equip del Congrés i sempre hem tingut una relació molt cordial.

A menys que es vulgui donar la impressió de què existeix un mal rotllo, tema que no és cert.

T’agrairia que aclarissis aquesta qüestió, perquè si no ho fas donarà la impressió que has volgut escampar “merda”, amb perdó.

Esperant una resposta, rep una cordial salutació

Jordi Sabater ha dit...

Roger, moltes mercès per tot ens ho vam passar de conya!!! Abraçades i felicitacions per a tots els "currants" del Congrés!!!

Roger Salvo ha dit...

Gràcies Jordi per les teves paraules. Espero que puguis venir el proper divendres, sempre és una alegria comptar amb tu.

Salutacions,

Karori ha dit...

Hola Roger.

Allò de la "penalització" no ho he dit de mala fe, sinó perquè, com que no vaig participar en aquest campionat, no sé si hi hauria hagut alguna incidència o, per exemple, que l'Alonso hagués renunciat a que se li acumulessin els punts a la classificació, o alguna cosa per l'estil.

Perdona pel malentès, i fins una altra.

Roger Salvo ha dit...

Hola Karori,

Doncs, si no hi ha mala fe no passa res. Per cert Karori, no sé qui ets, si us plau, em podries dir el teu nom autèntic?

Salutacions,

Karori ha dit...

Hola Roger.

Com comprendràs, no et puc dir el meu nom autèntic en un lloc públic com aquest, per raons de privacitat. No t'ho prenguis malament.

Però quan ens tornem a veure ja em presentaré.

Salutacions.