diumenge, 18 de març de 2012

Per equips. Vuitena ronda


Avui hem presentat, segons l'ordre de llista i òbviament segons l'Elo, l'equip més fort de la temporada i hem jugat amb el Foment Martinenc B, equip últim del nostre grup i que encara no havia puntuat, per la qual cosa ja era un equip que havia perdut la categoria. Doncs bé, el Foment Martinenc ens ha guanyat 5,5 a 4,5. Això demostra la gran igualtat d'aquest Grup II  de Primera Divisió.

Però anem "pam a pam", necessitàvem reforçar l'equip B ja que avui tenia un matx decisiu. Perquè els nostres dos últims taulers poguessin jugar amb ells, vam demanar al Joan Saperas i el Jordi Boada, jugadors que fa anys que no juguen, que ens fessin el favor de jugar en aquesta ocasió. El Joan feia quatre o cinc anys que no jugava i la veritat és que no s'ha notat ja que ha guanyat, però el realment sorprenen i s'ha de ressaltar, són les taules d'en Jordi. El Jordi té vuitanta anys i feia catorze anys que no jugava. Realment té molt de mèrit el seu retorn, amb una mica d'entrenament i de ben segur que tornaria a ser aquell jugador contundent d'altres temps. Jordi, Joan, moltes gràcies per la vostra col•laboració.Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar següent enllaç.

L'equip B ha fet els deures i ha guanyat al Prat per 7 a 3, amb 4 punts haurien d'estar salvats, l'any passat és van salvar amb 3, però donada la igualtat d'aquets grup, la salvació crec que encara no està assegurada. Caldrà esperar a la crònica de l'Héctor Hernández que de ben segur ho tindrà més clar.


 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar següent enllaç.

L'equip C ha perdut amb contundència amb un molt fort Ripollet. Us deixo amb la crònica "marciana" d'en M.A.

Relajación Fatal

La ondanada de optimismo nos ha arrastrado hoy con las consecuencias peores posibles: Dos rosquitos ,tipo donut chocolate, para el C y el D. Y eso que la mañana prometía, Sapiña, Tort eufóricos tras esa copa de vino y ese carajillo (Recordemos que contra la Paretana las drogas blandas funcionaron), y no sólo eso sino que el mismo López empezó con un bocata truita francochina. Igual el problema es que se nos ha ido la mano con la rosca (eso sí la factura ha ido de cabeza al Andreu), pero qué equipo de elite y de alto nivel, como el nuestro, no se relaja alguna vez?. Es como cuando el Barça gana por 7-0 al Bayern, te relajas y te clavan un golito. El simil es muy válido sólo que en esta ocasión ha sido al revés, nos han clavado un 7. Eso sí en nuestra descarga cabe remarcar la superioridad clara de ELO de nuestros rivales (Ripollet A) que son claros favoritos al ascenso, además el resultado es el mismo: PERMANENCIA.

No se puede decir lo mismo para el D, en un match vital para las aspiraciones de permanencia no se ha podido ante la gran fuerza de los primeros tableros del Diagonal Mar, ahora no queda otra que volver a reforzar al máximo el próximo domingo y ganar al Tres Peons E, si se gana aún contamos con buenas opciones (depende de lo qué hagan Foment y Diagonal Mar, rivales directos que se enfrentan entre ellos). Tampoco hemos de ver como trágico el descenso pues en realidad el equipo era el peor por ELO de un grupo excesivamente duro para la categoría.

Desde aquí apoyar a todos los integrantes del equipo y animarles.

Por último la anécdota, hoy en clave matemática y de silogismo:
P1 Para ir a Ripollet eramos dos coches de 3 personas cada uno  + 2 que iban directos
P2 Para volver a Congrés city eramos un coche con 3 personas + uno de 2 personas + 2 que iban directos a su casa a hacer el vermouth.
C conclusión: por el camino hemos perdido a un jugador. (dejo ahí la incógnita, xd)

Ripollet A 7 - Congrés C 1
Diagonal Mar A 6 - Congrés D 2

Força Congrés!

M.A


Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar següent enllaç.

L'equip D s'ha complicat la vida perdent amb el Diagonal Mar, tan sols en queda esperar un miracle a l'última ronda.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar següent enllaç.

Fent una política de club, estem intentant reforçar els equips que encara no estan salvats, crec que és el correcte, però encara ens quedarà patir a la novena jornada per saber el desenllaç.

Curiós, el proper diumenge, tots els nostres equips juguem amb equips del Tres Peons.

Salut i escacs,