diumenge, 26 de febrer del 2012

Per equips. Cinquena ronda.


La cinquena ronda, serveix als tornejos normals per passar "l'Equador" i es pot fer una certa valoració de com van les coses. Em refereixo als tornejos a nou rondes, a la Divisió d'Honor (torneig clarament "anormal", amb perdo) la pel•lícula és un "llarg metratge".

Avui hem guanyat amb més claredat de la que esperàvem a l'Ateneu Colón per 7-3. El matx s'ha posat ràpidament del nostre costat, el Carlos Alonso ens ha donat el primer punt, poc després el Pedro Martínez i el Carlos Oliver han fet taules i el Xavier Sagués ha guanyat, 3-1. Una mig hora després he guanyat jo, 4-1 i un quart d'hora més tard, el Jaume Viñals també s'ha emportat el punt sencer, 5-1. La resta ha estat la derrota d'en Rubén Hernández, la victòria del Javier Bielsa i les taules d'en Fermín Tejero i del Manuel Llopis.

Bé, si fem una valoració de com estem a aquest campionat, tan sols dir una cosa, mai des de què estem a Primera Divisió en aquests últims anys, havíem arribat a la cinquena ronda amb el 50% de la puntuació. Queda molta "tela per tallar" però podem ser optimistes.

Com a anècdota, comentar que hem recuperat el nostre històric marcador, el de tota la vida. Potser ens ha donat sort? I si no, com a mínim ens ha fet molta gràcia tornar-lo a veure.





 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

L'equip B ha guanyat per la mínima al Molins de Rei, després d'una espectacular remuntada. Quan jo he acabat la meva partida, he preguntat com anava el B i m'han comentat que pintava "magre". Perdien per 3-0 i no havia cap partida que pogués donar signes d'optimisme. Però "noi", les coses han anat canviant i al final s'ha guanyat. Després d'aquesta victòria, queda encara molt per lluitar, però tanmateix que és poden veure les coses amb una tonalitat cada vegada menys negra.

Com sempre podeu seguir la crònica de l'Héctor Hernández des del seu bloc.




 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

L'equip C ha guanyat per 6 a 2 i ha donat un pas de gegant per seguir en aquesta categoria. Us passo la crònica habitual d'en M.A.

Un rayo de luz ohhh ohhhh ohhhhh

Y llegó la quinta ronda y la luz apareció para guiarnos en la victoria. En honor a la verdad el elo ya presagiaba algo de desequlibrio pues nuestro rival de hoy: La Lira C  ha llevado a priori un equipo algo inferior al nuestro. Pero con el Congrés C nunca se sabe y si a eso le sumas la juventud de los rivales, podría pasar de todo. Poco a poco han ido llegando los puntos como en nuestros mejores tiempos (que ya empezabana a quedar atrás). A destacar nuestros refuerzos del D ( hoy Batuecas y la otra ronda Herrerías) que siempre que juegan con nosotros "mojan". Agradecer desde aquí al D por tales aportes de calidad. Finalmente se ha concretado la victoria que nos da aire y confirma nuestro optimismo de rondas anteriores.

Por último, a destacar el meritorio papel del Congrés D contra un Sant Josep de Badalona D cuya alineación había sido reforzada y es que despúes de haber ganado al Ideal Clavé C nuestro rivales si que tienen "Canguelo". Estamos convencidos que ambos equipos nos salvaremos. Força Congrés!

La nota freak de la jornada, como ya viene siendo habitual, en manos de nuestra barwoman quien alardeaba de regalo de aniversario en forma de guía para defenderse de los zombies, muy útil hoy en día, para que luego digan que los ajedrecistas somos gente rarita...

La Lira C 2 - 6  Congrés C

Sant Josep de Badalona D 5,5 - 2,5 Congrés D (a destacar que Paco y Javi Romero Senior por fin ha puntuado)

M.A


Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

L'equip D ha tingut que ballar, com sempre, amb jugadors amb un Elo molt superior al d'ells i han perdut per 5,5 a 2,5

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

Després de cinc rondes d'aquest per equips tan dur, tots els equips del Congrés estan lluitant al màxim, no podem demanar més. Passi el que passi, el nostre club està viu.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats per la vostra victòria al Colón, un equip potser ara una mica menys fort però de trajectòria força sòlida.
En realitat escric per a felicitar-vos pel marcador. Quina xulada! Sempre m'han agradat aquest tipus de "detalls".
Falta la pissarreta amb els noms escrits en guix, tot un clàssic en altres clubs...

Roger Salvo ha dit...

En realitat van tenir un mal dia, són més forts del que van demostrar el diumenge. No crec que baixin, ja ho veuràs.

Aprofito per dir-te que la contestació que m'has donat al teu bloc m'ha deixat bocabadat, jo vull ser alumne teu!!

Salutacions campió,