diumenge, 10 d’octubre del 2010

Escacs i moda?



Fa uns dies, passejant pel meu barri, em vaig fitxar en un cartell publicitari. Em va cridar l'atenció el noi que sortia, aquest noi el conec, em vaig dir. Em vaig aproximar i vaig veure que havien unes lletres petites que deien en anglès: Número 1 del rànquing mundial d'escacs.

Carlsten, però si és Magnus Carlsten., va ressonar pel meu cervell. Sí, era Carlsten i allò era una campanya publicitària d'una multinacional de roba per a gent jove.

Vaig apuntar el web que sortia al cartell i un cop a casa vaix utilitzar google amb interessants resultats. Resultat que apart de (o millor dit, dins de) la campanya publicitària, també es van organitzar diferents actes escaquístics.











Podeu trobar més informació sobre aquest tema clicant aquí.

Bé, no vull fer cap juici de valors sobre aquest tema. Cadascú pot treure la seva conclusió. Però, penseu que aquest tipus d'esdeveniments aporten alguna cosa important als escacs?

Sí, ja sé que el terme qüestió important ja ens portaria a un debat per si mateix, espero les vostres aportacions.

Noticia d'ultima hora. Fons no constatades ens diuen que altre empresa de moda (no podem dir el nom, però es molt important a nivell mundial) ha contractat un personatge mediàtic per la campanya de tardor. Sembla ser que la campanya portarà per títol "O rey do social".



Quina de les dues campanyes guanyarà? Francament el detall del gosset pot ser determinant.

Salut i escacs,

5 comentaris:

Roger Salvo ha dit...

Hola Joan,

Espero no haver-te molestat, es pur humor. La foto és tan bona que feia temps que volia col•locar-la i m'ha semblat que aquesta era una bona excusa.

Salutacions molt molt cordials,

Unknown ha dit...

Home, evidentment o rei do social serà força més mediàtic, hehe. El gos es diu Hobby i és el gos del Javier Ríos. Molt bon gos, per cert.
Sobre la campanya del Carlsen crec que és bo tot i que no massa. M'explico. Que trenqui tòpics sobre els escaquistes mig sonats que tothom imagina quan pensa en escaquistes està bé. És una mini publicitat dels escacs que segurament tindrà poca repercussió pq la gent no sol mirar la lletra petita. Llevat del Salvo, clar...

Los "MON" ha dit...

Te ampliaré la información Roger. Este domingo en el dominical del periódico también venía una estrevista a Magnus por la campaña de G-Star.

Respecto a la comparativa de fotos creo que ambas tienen su gancho: mientras que Magnus tiene pinta más de boxeador que de ajedrecista, "O rei do social" tiene pinta de chulo piscina (aprovechando el riachuelo que le sumerge los pies)con esa pose donde asciende la barbilla a modo retador. No hay color, tendrá más éxito que Magnus sin lugar a dudas, la aportación del cánido es esencial para inclinar la balanza, jejeje.

Unknown ha dit...

Si tu estuvieras sumergiendo los pies en ese agua heladísima también pondrían esa cara, jajaja

Los "MON" ha dit...

Vale, entonces la cara es de compungido por el frescor supuesto de las aguas, jejeje. Eso sí el cánido parece llevarlo mejor que tu entonces.