diumenge, 20 de setembre del 2009

Tardor escaquista


La proposta d'opens i tancats per a aquesta tardor a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i localitats properes, és impressionant.

Tenim dos tancats per a norma de Mestre Internacional: El que organitza el Club d'Escacs Sant Martí i el que organitza el Club Escacs Mollet.

Per a norma de Mestre Català tenim els tancats que organitzen els Club d'Escacs Sant Martí, l'Ideal d'en Clavé i el Club d'Escacs Cirera.

També tenim una gran quantitat de "suïssos", amb una gran varietat de dies on escollir, que van des dels classics: Divendres a la nit, dissabte al matí i dissabte a la tarda; passant pel Territorial de Barcelona els diumenge pel matí i el més original (pels que vulguin els caps de setmana per a altres activitats) el Memorial Francesc Pujol, organitzat pel Club Escacs Tres Peons, que es juga els dimecres a un quart de vuit del vespre.

Pel que fa a la participació dels jugadors del Club d'Escacs Congrés, cal dir, que a les llistes d'incrits publicades fins ara, n'hi ha uns quants.

Al tancat per a norma de Mestre Català del Club d'Escacs Sant Martí. Estem apuntats el Pedro Martínez i jo.

El tancat de l'Ideal d'en Clavé compta amb el Carlos Alonso.

Al Memorial Francesc Pujol s'han apuntat: Jaume Viñals, Joan Codina, Rafael Ylla, Francisco Martínez i José Juan Fernández.

Al Vila de Gràcia jugaran: Carlos Alonso, Josep Maria Jordan, Antoni Moranta, Frederic Andreu, Joan Codina i Jordi Rodríguez.

A l'Open de l'Ideal d'en Clavé compten jugar: Héctor Hernández, Javier González, Marco Antonio González i Andreu Herrerias.

A l'Open del Maresme: Francisco Javier Romero López i Francisco Javier Romero Gamez.

A l'Obert de Santa Eulàlia de Ronçana trobem el Rafael Ylla.

Bé, és una boníssima noticia que tanta gent del Congrés tingui ganes de jugar.

Salut i escacs,