dissabte, 1 d’agost del 2009

Escacs i escacs



-->
Escacs d’elit, escacs professional, escacs aficionat, escacs de club, escacs base, història dels escacs, històries d’escacs, escacs com esport, escacs com art, escacs com ciència, etc, etc. tot això i molt més són els escacs.
La meva intenció és parlar d’escacs, de tota mena d’escacs, però molt especialment dels escacs més propers a mí. Em refereixo als escacs aficionats del meu entorn. Entenent com entorn els companys del meu club, els amics d’altres clubs i els aficionats en general que tinguin ganes d’intercanviar idees sobre els escacs.
En aquest bloc penso expresar-me en el meu idioma, el català. Però, això no ha de ser cap impediment perquè ningú es talli, tot el que vulgui expresar-se en castellà será benvingut.
Salut i escacs,

6 comentaris:

I. ha dit...

A favorits! ;)

Sort amb el blog, roger.

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies, Ivan

Unknown ha dit...

Que escriguis molt!

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies, Joan. El teu bloc és un referent per a mi, entenc que té molt de mèrit fer un article interessant amb un termini d’un o dos dies com tu fas.

Tocho ha dit...

Hola Roger! Veig que a en Sadurní ja li va sortint competència...
ara et fa falta un cop d'efecte, com ara fitxar el seu cronista jeje.
Tant de bo tingui molt èxit!

pedro ha dit...

felicitats Roger, sempre se'm fa interessant sentir o llegir el que dius, sobre tot en els escacs, seguirè amb interès el teu blog. Pere Martinez