dilluns, 31 de gener del 2022

Per equips 2022. Segona ronda


En aquesta segona ronda el primer a destacar és la no obligació de presentar el Certificat Covid. Una bona noticia per a la competició i molt especialment pels delegats dels equips que es treuen una feixuga tasca de sobre.

Sigui per això (suposo que ha tingut que veure) o no, el cas és que en aquesta segona ronda alguns equips han millorat força el nivell dels seus taulers. Però també constatar que en aquest sentit encara molts equips estan en precari.

Com a exemple i cas francament exagerat és la alineació que ha presentat en aquesta segona ronda el Catalunya, fort equip de la Primera Catalana Nacional que habitualment ha competit per pujar a la Divisió d’Honor i que alguna vegada ho ha aconseguit. Doncs en aquesta ronda tan sols ha pogut alinear a tres jugadors de l'equip titular, us passo l'acta d'aquest encontre:

No sé que els ha pogut passar per tenir tantes baixes, però desitjo que puguin solucionar aquest tema el més aviat possible. Aquests tipus de situacions no són bones per a la competició.

Cal tenir en compte que aquest campionat tan peculiar, on a la Primera Catalana Nacional, aquest any tan sols puja un equip per grup i en canvi baixen quatre equips per grup, es a dir, vuit equips, la competència serà terrible i tots els punts són vitals.

Pel que fa referencia al Sant Martí, la jornada no ha estat gaire profitosa. Una victòria, un empat i dues derrotes. Us passo informació d'aquests quatre equips:

L'Equip A ha perdut clarament amb la Lira Vendrellenca, un dels equips “cocos” de la categoria. Però si tenim en compte que ells han presentat un bon equip (millor que la jornada anterior) i que nosaltres hem tingut una baixa notable respecte a l'anterior jornada (el primer tauler) doncs...

Els altres resultats d'aquesta categoria han estat:

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Hinarejos



L’Equip B ha empatat amb el Canet.


Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

L’Equip C ha guanyat amb contundència a l'Ateneu Colon D.

L’Equip D ha perdut clarament amb La Lira D.

Bé, això acaba de començar i poden haver canvis importants si els equips que ara tenen moltes baixes aconsegueixen incorporar alguns (o molts) d'aquests jugadors. Però, possiblement, veurem que algun equip baixi de categoria quan en condicions normals mai ho faria.

Salut i escacs,