diumenge, 6 d’octubre del 2024

Open 50 Aniversari Sant Martí. 3a ronda

 


Tercera ronda de l’Open 50 aniversari Sant Martí 2024. En aquesta ronda podem veure una quantitat no gaire menyspreable de jugadors del Sant Martí que no han estat aparellats.

Això ha estat a causa del denominat "virus andalús" que aquests dies s’ha acarnissat en alguns dels veterans del Sant Martí.

Bé, bromes a part, dir que del 5 al 13 d'octubre es juga el "Campeonato de España de Veteranos" i uns quants jugadors del Sant Martí han decidit jugar-lo.

Desitgem a tots ells un molt bon torneig.

Anem ara al que toca, la tercera ronda de l'Open 50 Aniversari Sant Martí.

El grup A

En aquest grup ressaltar la gran combativitat en aquesta tercera ronda, tan sols set taules. Com a sorpreses, destacar la derrota del número tres del ranquing.

Podeu accedir als resultats d'aquesta tercera ronda des d'aquest enllaç 

El grup B

En aquest grup B la combativitat encara ha estat més elevada, amb tan sols tres taules. Com a element negatiu comentar que han hagut tres incompareixences, esperem que hagin estat per temes menors i que tots tres estiguin bé.

Podeu accedir als resultats d'aquesta tercera ronda des d'aquest enllaç 

Us passo unes fotografies d'aquesta tercera ronda.

El meravellós contrast dels escacs! En aquesta tercera ronda, s’han enfrontat el Fausto Núñez de 94 anys amb el Ram Mayrkumar de 12 anys.

Els organitzadors d'aquesta ronda.


Com sempre unes quantes fotos més:
























Tres rondes i tot va força bé. Destacar, com ja he comentat anteriorment, les ganes de lluitar que tenen tots i totes.

No està de més recordar que la propera ronda, la quarta, es juga el dissabte 19 d’octubre; es a dir, el proper dissabte 12 d’octubre no es juga.

Salut i escacs,