diumenge, 20 d’octubre del 2024

Open 50 Aniversari Sant Martí. 4a ronda


Quarta ronda de l'Open 50 aniversari Sant Martí 2024. Després del descans de la setmana del 12 d'octubre, el 19 d'octubre l'Obert del Sant Martí ha tornat a jugar-se.

Ja tenim de tornada de terres andaluses l'àrbitre principal i la majoria dels veterans que han participat al Campionat d'Espanya. En fi, ha tornat la normalitat.

En aquesta quarta ronda destacar, que a diferencia de rondes anteriors, no han hagut gaires peticions de no estar emparellats. Dos en el grup A i cinc al grup B; dades que podem qualificar com a positives.

Però anem al que ha estat aquesta quarta ronda.

Grup A

En aquest grup cal comentar que en aquesta ronda han hagut algunes incompareixences, cal esperar que sigui un tema puntual i que no tinguem aquest inconvenient en rondes posteriors.

Cal destacar que el Xavier Piñero s'ha quedat sol al capdavant de la classificació amb un ple de quatre punts de quatre possibles.

Podeu accedir als resultats d'aquesta quarta ronda des d'aquest enllaç

Grup B

Al grup B tan sols el  Josep Lluis Garcia i el Nahuel Alen Manueco han aconseguit el ple de 4 punts, seguits pel Marc Mumbru, el Marc Herreros i el Carlos Burgos amb 3'5 punts 

Podeu accedir als resultats d'aquesta quarta ronda des d'aquest enllaç

Us passo unes fotografies d'aquesta quarta ronda.























Quatre rondes i tot segueix amb total normalitat. Cal destacar que també en aquesta ronda la lluita a la majoria de les partides ha estat molt present, és d'agrair aquest compromís per gran part de jugadors i jugadores.

Abans de finalitzar aquest article, us vull passar aquesta informació del Club d’Escacs Sant Martí.


Unes molt bones iniciatives de celebració del 50 aniversari.

Salut i escacs,