diumenge, 29 de setembre del 2024

Open 50 Aniversari Sant Martí. 2a ronda

 

Segona ronda de l'Open 50 aniversari Sant Martí 2024. Pas a pas, això tira endavant, avui s'ha pujat el segon "esglaó".

Després de la primera ronda, he detectat un gran percentatge de participants (de totes les edats) que s'han aficionat als escacs després de la pandèmia, i el denominador comú de tots ells és jugar i aprendre. El que fa que tinguin una gran afició pel nostre esport.

Pel que fa al meu club, el Club d'Escacs Sant Martí, és força gratificant la gran quantitat de persones que s'han apuntat a les diverses classes que es donen en diferents dies i horaris. Per a diferents nivells i edats.

Això no seria possible sense l'aportació de les persones que donen aquestes classes, coordinats per l’imprescindible Manel Riera.


Però passem a les dades d'aquesta segona ronda. 

El grup A

Una ronda amb molta normalitat. Tan sols destacar les taules que ha fet el Fran Núñez al primer tauler i les taules que ha fet l'Antoni Fabregas; tot dos del Sant Martí.



Podeu accedir als resultats d'aquesta segona ronda des d'aquest enllaç 


El grup B

En aquest grup podem dir que ha hagut alguna sorpresa si tenim en compte l’Elo. Però, com ja he explicat algunes vegades, en aquests nivells l'Elo és poc representatiu; a les properes rondes ja veurem si han estat sorpreses o potser no tant. 

Podeu accedir als resultats d'aquesta segona ronda des d'aquest enllaç 

Us passo unes fotografies d'aquesta segona ronda.


























Com ja he comentat en algun article anterior, les primeres rondes no aclareixen gaire de cara a la classificació final; però si que donen unes petites pistes de l'estat de forma de cadascú.

Salut i escacs,