diumenge, 5 de febrer de 2012

Campionat per equips. Segona ronda


Fred, molt fred... Quantes cròniques començaran així avui, però "conyes" apart és que feia una "rasca" impressionant. Arribada a Mollet, entreveiem el local de joc, unes quantes voltes per poder aparcar abans de sortir del cotxe, sortim del cotxe i... Això no és Mollet, això és Moscou, que ens ho han canviat!

Arribem al local de joc, un cartell a l'entrada, Casal la República. Posem cara de circumstàncies, i si estem a Moscou? Però no, entrem i ens trobem amb l'equip del Mollet, tot un alleujament, ja se sap que a Moscou juguen molt bé als escacs.

Però els del Mollet també sabien "moure fusta" i ens ho han posat d'allò més complicat. Matx dur, molt dur. Al final el Carlos Oliver ha aconseguit, amb els impossibles d'evitar destrets de temps dels dos jugador, fer taules en una partida que en alguns moments semblava que podia perdre. Empat a 5, que deixa més o menys satisfets a les dues parts. Els dos equips podien haver guanyat o el que és el mateix, tot dos podien haver perdut, resultat just, que com he comentat, en un encontre molt disputat.

Bon equip el del Mollet, de ben segur que donarà "guerra" en aquest campionat tan igualat.


 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El Congrés B també ha empatat, però en aquest cas no crec que sigui un bon resultat. Aquest era un encontre que es tenia que guanyar si o si. Bé, el campionat acaba de començar i encara hi ha molt "peix per vendre", esperem que al final del torneig no faci falta aquest mig punt.Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

Podeu trobar més detalls d'aquest matx al bloc de l'Héctor Hernández.

El Congrés C i el Congrés D han perdut contundentment. Us deixo amb la crònica del Marco Antonio González, que amb la seva fenomenal forma d'entendre la vida, ens explica el que ha passat:

Neuronas congeladas

Helada mañana en nuestro Feudo. Los matches prometían igualdad para los dos equipos pero nada más lejos de la realidad, los negros nubarrones anunciando nieves entraron en el mismo local del Congrés para provocarnos una congelación neuronal que conllevó la casi tragedia ajedrecística. Pero no hay que ser negativo, siempre en positivo hemos de decir que en el Peona y Peó E (rival del C) y en el Comtal C (rival del D) hemos hecho buenos amigos y es que si bien es cierto que el jugador del Congrés no se caracteriza por ser muy bueno jugando, hospitalario y gentil con el adversio lo es un rato. Para muestra mencionar a Paco y M.A, que con partidas "ganadas" han acabado haciendo regalitos a sus rivales, es que el Congrés es así. Confíemos en que la semana que viene aparezca el solete dominguero y podamos ver algo más de luz.

Como nota curiosa destacar el debut esta temporada de nuestra Barman Cristina, quién ha manifestado contenta por llegar a la jugada 40, nada que reprocharle a ella y ni mucho menos
a sus croissants: P.

Congrés C  2 - 6 Peona i Peó
Congrés D 2,5 - 5,5 Comtal C (una incomparecencia por ronda)

M.A 
 

Si voleu consultar els resultats del grup de l'equip C, podeu clicar aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats del grup de l'equip D, podeu clicar aquest enllaç.

Podem dir que el mig punt del primer equip el podem donar per bo, però l'actuació dels altres equips del Congrés ha estat clarament negativa. Esperem que poc a poc aquesta dinàmica es vagi tornant positiva.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya que si ha sido un match muy duro, pero con este buen inicio de temporada ya teneis buena moral para los próximos matches (Sant Andreu, Andorra y Ateneu Colón) a ver que sucede, según lo que ocurra os podeis "casi" despreocupar de la permanencia e incluso aspirar a más!!!

Suerte para tu equipo Roger :)

Un saludo!

Roger Salvo ha dit...

Hola Ismael,

Muchas gracias por tus palabras, ahora vienen maches muy difíciles y complicados. Sabemos que va a ser difícil, pero intentaremos dar la cara. Después lo mismo nos hacen un "roto" pero nuestra actitud es peleona.

Somos conscientes que no solo estos grandes contrincantes inmediatos son difíciles, en realidad en esta categoría todos los equipos nos pueden amargar el día. Pero con modestia y con nuestras armas, intentaremos mantener la categoría.

Saludos cordiales,