diumenge, 19 de febrer del 2012

Per equips. Quarta ronda.


Feia molt de temps que no ens tocava jugar a Andorra, en altres temps jugar amb l'Andorra era molt normal per a nosaltres, després ja no vam coincidir en la mateixa categoria i quan hem  estat tots dos a Primera Divisió, tampoc vam coincidir al mateix grup.

Anar a Andorra és per a nosaltres una mena de premi, com sabem que normalment ho tenim "cru", doncs ens ho prenem com un cap de setmana per passar-ho d'allò millor. Molts de nosaltres pugem acompanyats de les nostres dones i mirem d'arribar el dissabte poc després del migdia. Aquesta vegada després de les inevitables compres pel llarg carrer central que travessa Andorra la Vella i Escaldes Engordany, vam gaudir de la rua de Carnestoltes que també va transcórrer pel mateix carrer. Després sopar i a dormir a l'hotel.


 

Al dia següent, avui 19 de febrer, el panorama a canviat dràsticament, l'Andorra ens ha guanyat contundentment 7,5 a 2,5 i ens ha retornat a la realitat.

Bé, a la realitat escaquista, perquè l'altra realitat l'hem seguit conservant, com demostra la següent foto feta al restaurant Niu Nou de Bagà.


Si voleu consultar els resultats d'aquest grup podeu clicar aquest enllaç

L'equip B ha perdut per 6,5 a 3,5 amb el Castelldefels. Potser aquets no era el millor dia per aconseguir puntuar, però cada vegada queden menys rondes. Ànim companys.

Podeu trobar més detalls d'aquest matx al bloc de l'Héctor Hernández.



 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup podeu clicar aquest enllaç.

L'equip C ha perdut amb el Sant Martí E per 4,5 a 3,5. Us passo la crònica del Marco Antonio, com totes les setmanes:

El primer pasito.

Día de pañuelos, moquitas , estornudos en nuestro club con visita ilustre de nuestro ex compañero Roberto Bermejo.


Como va siendo costumbre no hay más que mirar las listas de elos de los equipos (Sant Martí E e Ideal Clavé C)  para entrever la igualdad de todos las partidas. Y así fue, matches tremendamene competidos (a destacar el duelo fraticida Paco-Bermejo) y resultados ajustadísimos.  En cuanto al Congrés C aquellos fríios trajeron estos lodos, es decir nuestros amigos los virus gripales han llegado en esta cuarta ronda y , con la firme intención de no excusar al desempeño del equipo, hay que decir que han mermado a elementos tan importantes como Alberto lo que se na notado en el rendimiento general. Aún así al final la pelota dio en el poste y se perdió por medio puntito, esperamos que la suerte que se ha ido ya hace 3 rondas regrese de vacaciones para las próximas jornadas. Estamos convencidos que los resultados mejorarán a corto plazo, de hecho ya se ha dado el primer pasito pues noticia agradibilísima del domingo : Victoria del D y por méritos propios, pero bueno me remito a la crónica de nuestro compi y amigo JJ.

Respecto a las curiosidades comentar que se me ha pasado pagar a Cristina (barman), desde aquí hacer una llamada por si alguien anónimo o no, me invite y salde mi deuda (nada serio: café + agua + croissant) cuando le sea menester, una opción sería su padre (Josep Alujas) aprovechando la aureola eufórica que implican sus increibles 2 de 2.

Congrés C 3,5 - 4,5 Sant Martí E

Congrés D - 4,5 - 3,5 Ideal Clavé (una baja en el Congrés por incomparecencia).

M.A






Si voleu consultar els resultats d'aquest grup podeu clicar aquest enllaç.

L'equip D ha estat el millor dels nostres equips i ha guanyat. Estupenda notícia, que dona esperances de salvació.


 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup podeu clicar aquest enllaç

Hi ha professionals que pensen que al món dels escacs no és aconsellable tenir gaires amics, allà ells. Al Congrés pensem tot el contrari, els escacs són la millor eina per fer amics i passar-s'ho fenomenalment. Si aconseguim l'objectiu de no baixar, perfecte. Si no és així i baixem de categoria, seguirem sent igual d'amics.

Salut i escacs,