diumenge, 29 de gener del 2012

Campionat per equips 2012. Primera ronda.


"Primera ronda del per equips i primera derrota. Bé, ja és habitual que el nostre equip comenci el campionat patint, tots els anys ens passa igual, la inactivitat ens passa factura". Així començava l'article de l'any passat i no és estrany, ja que des de que estem jugant a primera divisió, aquesta és la tònica habitual.

Però no, aquest any no, aquest any hem aconseguit guanyar a un més que respectable contrincant, el Gerunda de Girona. També comentar que hem fet reformes al nostre local, encara falten alguns detalls però ja està en condicions per poder jugar i francament dona goig. com a prova la primera foto.

En resum el Congrés ens hem imposat al Gerunda per un ajustat 5,5 a 4,5 en un encontre molt competit.












Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El Congrés B, no ha tingut tanta sort i han perdut amb l'Espiga per 6,5 a 3,5. Sembla ser que ells si que han patit la inactivitat. Alguns dels nostres jugadors han comés errors no habituals. Podeu trobar més detalls sobre aquest matx al bloc de l'Héctor Hernández.






 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El Congrés C també ha començat guanyant, magnífica noticia. Han guanyat per la mínima al Cerdanyola Vallès E. En aquest campionat he demanat al Marco Antonio González que em passés una mini crònica cada jornada, aquesta és la primera:

Cerdanyola "E" 3.5 - Congrés "C" 4,5

Cristian sigue siendo decisivo:

La matinal en Cerdanyola ha estado marcada por el frío y por la igualdad del match. Si bien por arriba el Cerdanyola E (plagado de jóvenes promesas) nos superaban en ELO por detrás éramos nosotros ligeramente superiores. El resultado no podría ser otro que la igualdad y la tensión por saber quien se llevaría el gato al agua. Finalmente, y cuando el resultado iba 4-3 a nuestro favor, Cristian consigue forzar un jaque continuo que ha valido nuestra primera victoria. Empezamos bien la temporada, almenos este punto nos servirá para afrontar las próximas rondas con ilusión y optimismo.

Como anécdota destacar que las primeras horas matinales han nublado nuestro sentido de la orientación de tal forma que al volver éramos incapaces de encontrar el coche de Cristian, suerte que los ajedrecistras tenemos recursos infinitos para estas situaciones ...

Un saludo y força Congrés!




Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El Congrés D ha estat derrotat contundentment per un molt fort Barcelonès Sud, aquest equip compta amb tres jugadors amb més de 2200 i dos més per sobre dels 2000. Els nostres jugadors, tots per  sota dels 1800 punts d'Elo, no han tingut cap obció.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

Bé, això no ha fet res més que començar, però com ha comentat el Marco Antonio, començar guanyant ens permet començar el campionat amb il•lusió i optimisme.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Antonio T. ha dit...

Tiene muy buena pinta el local, lo habéis dejado muy bien.

Roger Salvo ha dit...

Muchas gracias, Antonio,

En realidad, lo importante ya está, pero todavía quedan algunos detalles por acabar. Creo que puede quedar un local muy funcional. Ya era hora que el “Presi” se rascara los bolsillos.

Enhorabuena por vuestra victoria, digamos que en una División de Honor cada vez mas complicada, esta victoria os debe dar la tranquilidad necesaria para encarar con optimismo el resto de la competición.

Saludos a ti y a todos los amigos del Foment Martinenc.