divendres, 6 de gener del 2012

I Open Internacional de Nadal del Guinardo


Durant aquests passats dies de fetes nadalenques, el Club d'Escacs Peona i Peó ha seguit la tradició del que durant molts anys va fer el Foment Martinenc i després va seguir el Jake i ha organitzat un torneig d'escacs.
Aquesta es una oferta complicada, ja que molta gent estan aquests dies per unes altres coses, però, com ja s'ha demostrat amb escreix, és una aposta segura, sempre hi ha gent amb ganes de jugar als escacs.

El I Open Internacional de Nadal del Guinardo, s'ha dividit en dos grups. El grup A per a jugadors amb un Elo català a partir de 2000 i el grup B per a jugadors amb un Elo català inferior a 2000. Al grup A han competit 53 jugadors i al grup B 90 participants.




El torneig A ha estat un campionat amb jugadors de força qualitat i ha quedat primer el MI Lluis Maria Perpinyà del SCC Sabadell  amb 6,5 punts, en segona posició ha quedat el MI Miguel Muñoz del Terrassa amb 6 punts i tercer el també MI Jorge A. González del Lleida amb 6 punts. També han tret 6 punts, donant fe de la igualtat del torneig els MI Luis Rojas del Mollet i  Luc Bergez del Barbera.



 Si voleu consultar la classificació final d'aquest torneig podeu clicar el següent enllaç.

El torneig B ha comptat amb la participació de tres companys del Congrés. El Javier González, el Rafael Ylla i el Carlos Bascuñana.

Aquest torneig el va guanyar el Roger Cervelló del Peona i Peó amb 7 punts, segon va quedar el Roberto Luciano Castellanos del Sant Martí amb 6,5 punts i tercer el Carlos Vargas del Tres Peons també amb 6,5 punts

Si voleu consultar la classificació final d'aquest torneig podeu clicar el següent enllaç.

A destacar l'actuació d'en Javi González, va quedar cinquè amb 6 punts, però per sobre de la classificació final vull fer esment de què va estar lluitant a les primeres places tot el torneig.



El Carlos Bascuñana i el Rafael Ylla, també van fer un bon torneig dintre de les seves possibilitats. Al Carlos, que va fer 7 taules i va perdre una, potser el tindrem que ensenyar a guanyar, perquè a no perdre sembla que ja ho té superat; molt meritòries algunes de les taules que va fer amb contrincants que el superaven de llarg en Elo. El Rafael Ylla, en la seva línea, o guanya o perd, tot un lluitador.

Esperem que aquesta bona iniciativa del Club d'Escacs Peona i Peó es segueixi fent per molts anys.

Salut i escacs,