dissabte, 7 de maig del 2011

IV Torneig actiu femení del Club d'Escacs Sant Martí


Aquest matí, dissabte set de maig, s'ha jugat el ja tradicional torneig femení que organitza el Club d'Escacs Sant Martí. En aquesta ocasió ha hagut menys participants que l'any passat però fent de la necessitat virtut això ha permès que la competició s'ha desenvolupat tan sols durant el matí.

Amb l'eficàcia habitual d'en Ricart Llerins i l'empatia del Jordi Sabater, àrbitre i director respectivament, el torneig ha transcorregut en un gran ambient.

La guanyadora ha estat la Diana Ruth López de la Passió d'Esparreguera, seguida per la Sandra Escobar del Sant Martí i en tercer lloc ha quedat la Karla Medina de l'UGA. En aquest torneig han participat vuit jugadores.

Podreu trobar informació dels resultats i la classificació al web del Club d'Escacs Sant Martí.

Aquesta ha estat la classificació en imatges.

Diana Ruth López


Sandra Escobar


Karla Medina


Yolanda Castillo


Ariadna Moreno



Ana María Vargas


Lídia Rondoni


Paula Bello

Seguidament us passo un reportatge fotogràfic del torneig.

















La veritat, dona goig veure com el Club d'Escacs Sant Martí és capaç d'organitzar tantes i tantes competicions, però això no seria possible sense el treball desinteressat de moltes persones.

Salut i escacs

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon article, Roger, estàs fet el fotògraf oficiós del club...

Roger Salvo ha dit...

Gràcies Joan,

En realitat l’autèntic protagonista de l’article és el Jordi Sabater que surt a 10 fotografies. El Jordi és un “artista”, quina samarreta tan fantàstica.