diumenge, 29 de maig del 2011

Condicionat


Volia escriure aquest article el divendres passat per la tarda, però a l'arribar a casa em vaig trobar que la línea telefònica no funcionava, truco al 1004, explico el meu problema i em diuen que un tècnic em trucarà. El dissabte a mig matí em truca el tècnic i em diu que el problema era general de la zona i que ja estava solucionat. Bé, formidable, intento entrar a internet però m'adono que el servidor no funciona. Torno a trucar el 1004, em tornen a dir que em trucarà un tècnic i a quart de dues em truca el tècnic i em diu que la incidència esta resolta. Bé, la incidència no ha estat important, però he perdut una tarda i un matí, tot un dia. Tinc un dinar familiar, la "tieta" compleix 91 anys, ens reunim familiars i amics en un acollidor restaurant tocant a la plaça Lesseps. Bon àpat, millor companyia i irremeiable final cantant " anys i anys per molts anys..." al voltant d'una tarta amb espelmes. Tornada a casa a quarts de set i m'envaeix un autèntic síndrome final de "Champions", encara vaig tenir temps de seguir el final del partit del Sabadell, que va aconseguir pujar a Segona Divisió, felicitacions arlequinats; després submergit totalment en la final de la "Champions", prepartit, partit i post partit, total al llit a quarts de tres passades, això si, amb una ronquera tan sols equiparable a la satisfacció que m'omplia de dalt a baix.

Avui ja no tinc excuses per fer l'article, però de què volia parlar? A sí, de l'Open de la UGA que va finalitzar la setmana passada. I per què d'aquest torneig i no d'altres que també s'estan jugant aquest dies, perquè en aquest Open, a diferència del que és habitual al nostre club, el van jugar un grup de jugadors del Congrés.
Podeu consultar el rànquing inicial d'aquest torneig clicant el següent enllaç.

El torneig l'ha guanyat el Mestre Internacional peruà Miguel Muñoz del Terrassa, especialista en aquests tipus de tornejos. Algú porta el compte dels tornejos que ha guanyat aquest jugador? Deu ser de rècord.


En segona posició i amb els mateixos punts ha quedat el jugador de La Lira el David J. Rueda. Gratíssima sorpresa que no sembla "flor d'un dia" ja que paral·lelament està jugant altres tornejos amb també molts bons resultats.


La tercera posició ha estat per al fort Mestre Internacional Orelvis Pérez del Sabadell.


Podeu consultar la classificació final d'aquest torneig clicant el següent enllaç.


Pel que fa als jugadors del Congrés, han fet els resultats següents:


  • El Rubén Hernández ha fet uns meritoris 5,5 punts, bon torneig del Rubén que amb una mica de sort podia haver estat millor.
  • Magnífic torneig del Petar Plamenov que ha fet 5 punts. Amb el seu joc clàssic i precís que aviat el portarà a tenir un Elo més apropiat al seu nivell real.
  • Molt bon torneig també del David Baselga, meritoris els 4 punts que ha fet.
  • El Javier González també amb 4 punts, els que el coneixem sabem que pot donar més de si, però tampoc ha fet un mal campionat.
  • L'Héctor Hernández no ha fet un bon campionat, ja que els 3,5 punts que ha fet estan molt lluny del seu nivell real. L'Héctor porta una mala ratxa que desitjo que superi el més aviat possible.
També vull comentar resultats de jugadors i jugadores que m'han semblat meritoris i dignes d'esmentar.
  • El David Ayza ha fet un campionat més que excel·lent fins les últimes dues rondes que va perdre amb forts jugadors. Amb una mica de sort hauria estat en els primers llocs, però això no desmereix el seu estimable nivell de joc.
  • Més que destacada ha estat l'actuació del Joan Grifell del Sant Josep que amb 5,5 punts ha superat a molts jugadors que el superaven de molt en Elo.
  • La Karla Medina, jugadora mexicana de la UGA, amb 5 punts també ha fet un torneig digne d'elogi. Aquesta jugadora té un joc molt segur i equilibrat que la fa una jugadora força complerta.
  • També vull esmentar a l'Helena Casset que d'una manera pausada però ininterrompuda, va progressant torneig a torneig.
Bé, avui diumenge també m'està costant escriure aquest article. M'he despertat tard, després he vist el partit del Barça de basquetbol i també la Formula 1 i ara vull acabar l'article per poder veure la final europea que juga el Barça de Handbol, per seguir després amb la celebració del Barça de Futbol. Ser del Barça avui, és esgotador.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Jordi Sabater ha dit...

Doncs encara sort que els del Hoquei han fet un any fluixet, que si no vas directe a l'hospital amb sobre-estreeeees esportiu!!!!

Nota: Semifinals Roland Garros Nadal-Murray i Federer-Djokovic, je, je.

Roger Salvo ha dit...

Doncs no creguis, a mi que m'agrada el Futbol Sala i la secció del Barça aquest any ho està guanyant tot.

Per cert, no creus que el Júpiter podria ser una secció de Club d'Escacs Sant Martí? Així, el David i tu no tindríeu un cor tan "bipolar".

Salutacions,