dijous, 22 de febrer del 2024

Clàssic Sant Martí 2024. Setena ronda


22 de febrer de 2024. Setena ronda del XI Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2024.

Els que seguiu aquest blog sabeu que normalment faig un article per setmana. Però en aquests moments faig tres; vaig començar amb aquest torneig, el clàssic Sant Martí, després amb el per equips i el dimarts passat va començar el Veterans de Barcelona i també vaig fer un article. Dimarts, dijous i diumenge, total tres per setmana.

Però, tornem al torneig clàssic del Club d’Escacs Sant Martí; en concret a aquesta setena ronda. A falta de dues rondes, el torneig està força interessant.

El Març Capellades i l'Elisabeth Riera han fet taules al primer tauler, el que fa que es mantingui la diferencia de mig punt entre ells. Podeu consultar els resultats d'aquesta setena ronda des d'aquest enllaç.

Com sempre us passo unes quantes fotografies d'aquesta ronda.En aquesta ocasió les següents fotografies d'aquesta ronda he preferit que siguin en format retrat.
En aquesta setena ronda el torneig segueix funcionant amb total normalitat. Potser, si volem buscar un “però”, seria la quantitat de jugadors que avui no han jugat, bé perquè van demanar no ser aparellats, bé perquè no s'han presentat; però això a les últimes rondes generalment és habitual. 

Salut i escacs,