divendres, 2 de febrer del 2024

Clàssic Sant Martí 2024. Quarta ronda1 de febrer de 2024. Quarta ronda del XI Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2024.

Que ràpid s'ha passat el gener, sembla que ahir encara estàvem menjant torrons i esperant els Reis Mags, però no, ja estem al febrer i ja s'han jugat quatre rondes d'aquest torneig.

En aquesta ronda també hi ha hagut algunes sorpreses. Però abans d'entrar de ple en el que ha estat aquesta ronda, us vull parlar d'un torneig programat i organitzat per la Federació Catalana d'Escacs.

Es tracta del Campionat de Veterans de Barcelona 2024.

Imatge: FCE

El perquè li dono difusió en aquest blog, doncs molt senzill, perquè, igual que l'any anterior, la sala de joc on es jugarà, no és altra que la mateixa que s'està jugant aquest Clàssic Sant Martí.

Podeu consultar informació  sobre aquest torneig i el formulari d'incripció  en aquest enllaç.

Bé, tornem al que avui toca el Torneig Clàssic Internacional Sant Martí.

Avui, han hagut algunes sorpreses, principalment la derrota de l’Evarist Pérez, tercer cap de sèrie.

També podríem catalogar com a sorpresa les taules entre el Francesc Millaret i el Ismael Molano; però potser no és una gran sorpresa ja que el Molano és un jugador deficil de guanyar.

Altra sorpresa si atenem als Elo's, es la victòria de la Cristina Ocampo sobre el Marc García. Però aquest fet, crec que em dona certa raó en el que vaig escriure en anteriors articles sobre l'Elo.

La Cristina Ocampo té otorgat un Elo molt inferior al seu nivell de joc. Com demostra la seva trajectòria en els dos tornejos que està jugant actualment, amb 4 punts de 4 rondes en tots dos.

Aquesta és la classificació dels primers en aquests dos tornejos:Podeu consultar els resultats d'aquesta quarta ronda des d'aquest enllaç.

Com sempre aquí teniu algunes fotografies que he fet:

En tot campionat hi ha diversos protagonistes, en aquest, uns són els més menuts. En aquesta ocasió, el Teo Molinero, la Silvia Serradell i el Ram Mayurkumar, han jugat un al costat de l’altra.

La Cristina Ocampo i el Francesc Millaret

El Carles Albert, que ha donat la sorpresa de la jornada

El "Beto" Moreno, que torna a jugar després de molts mesos

El Xavier Muñoz, avui ha jugat al primer taulerEl Iñaki Permanyer, bon aficionat als escacs

Estanislau Plantada, bon arbitra i bon jugador.

El Ferran García, torna ha jugar després de molts anys.

El Joan Niubo, un clàssic en el Clàssic.


La quarta ronda ja comença a definir algunes coses, però queda molt campionat. Encara queda “molt peix per vendre”.

Salut i escacs,