dimarts, 27 de febrer del 2024

Campionat de Veterans de Barcelona 2024. Ronda 2



Dimarts 27 de febrer, avui toca Campionat de Veterans de Barcelona.

Aquest és un torneig especial per a mi, em refereixo al de +65, ja que com sabeu no considero veterans els que tenen poc més de 50 anys.

Dic que és un torneig especial ja que em retrobo amb amics i companys que conec des de fa molts i molts anys, alguns ja vam coincidir en els campionats de Catalunya juvenils de començament dels anys 70 dels segle passat, i això sempre és una satisfacció.

En aquesta segona ronda la jornada no ha deparat gaires sorpreses. Al grup A, els resultats han estat ben normals; com a anècdota, destacar que l'Eugeni Romero té dos punts i no ha jugat cap partida, a les dues rondes els seus contrincants no s'han presentat.


Al grup B, he de destacar les taules que hem fet el Francesc Nicolas (21) i jo (5), el Francesc s'ha defensat força bé, per la meva part res que objectar a aquest empat. 


Podeu consultar els resultats del grup A des d'aquest enllaç

Podeu consultar els resultats del grup B des d'aquest enllaç

Com sempre us passo unes fotografies:










Dues rondes i organitzativament tot sembla que va bé. Destacar que a la primera ronda no va haver cap empat al grup A, i tan sols quatre taules al grup B; en aquesta segona ronda tres taules al grup A, i cinc taules al grup B. Com es pot veure, la combativitat està a tope.

Salut i escacs,