dimecres, 5 d’octubre del 2022

Amics, companys i coneguts 2022 (2)


L'últim article sobre aquesta temàtica el vaig fer el 25 de juny de 2022, en concret el títol va ser "Amics, companys i coneguts 2022".

En aquell moment, sent pràcticament meitat de temporada, l'àlbum comptava amb més de 500 fotografies. En aquests moments, després de poc més de tres mesos, aquest àlbum ja té més de 700 fotografies.

Òbviament això no és casual, ja que durant aquests mesos s'han produït la majoria dels tornejos a ritme clàssic del Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs.

Imatge: FCE

També durant aquests mesos han tingut lloc els campionats d'Espanya en quasi totes les categories (edats, per equips i absolut). D'aquests campionats he tret algunes fotografies via facebook, no gaires, ja que en aquests campionats tampoc hi havien gaires amics, companys i coneguts.

Imatge: FEDA

Podeu accedir a aquest àlbum des d'aquest enllaç.

Però del torneig del que si que he pogut treure moltes fotos per a aquest àlbum ha estat l'Obert Internacional Sant Martí, del qual en les últimes edicions he sigut el fotògraf oficial. En l'edició d’aquest any he fet més de 1000 fotografies, repartides en dotze àlbums: nou àlbums de les nou rondes del torneig, un àlbum sobre el repartiment de premis, un àlbum del torneig de blitz que es va fer paral·lelament al torneig, i com a novetat, un àlbum dedicat al muntatge de l'esdeveniment, muntatge que sempre dona molta feina.

Podeu accedir a aquests àlbums des de la pestanya fotos d'aquest blog o si ho preferiu des d'aquest enllaç.

Us passo unes fotos de les fetes en aquests últims mesos, no tenen que ser les millors, però si són algunes de les que més m'agraden.























En fi, d'aquí a final d'any afegiré unes quantes més, no crec que siguin gaires però segur que l'àlbum creix.

Salut i escacs,