dimarts, 13 de setembre del 2022

Web del Club d’Escacs Sant Martí

El 23 de juliol de 2022, al article que vaig fer sobre la última ronda del torneig internacional que organitza el Club d'Escacs Sant Martí vaig començar dient això:

"Novena ronda del XXII Obert Internacional Sant Martí 2022. En aquesta ronda s'ha produït un fet inesperat i desagradable, el web del Club d'Escacs Sant Martí s'ha "penjat". Els organitzadors del campionat han fet tot el possible per resoldre aquest tema, però no ha estat possible. La part positiva (menys negativa) d'aquesta situació és que ha estat a l'última ronda, ja que si hagués estat al començament del campionat la situació hagués estat realment feixuga”.

Sembla ser que la situació era pitjor del que es pensava i el web estava fet pols. Després de setmanes treballant sobre aquest tema (la tasca ha estat a càrrec del company José Miguel Esteban, gràcies José Miguel) per fi s'ha aconseguit recuperar els temes més fonamentals. El web que ara hi ha és transitori però en ell es poden trobar les qüestions que en aquesta tardor són fonamentals.

En aquest sentit vull donar publicitat als tornejos que tindrem aquesta tardor. Com cada any el Club d'Escacs Sant Martí divideix la seva oferta organitzativa de tornejos en dos etapes. La primera fins el torneig internacional al juliol, i la segona des del setembre fins el desembre.

Aquests tornejos de la tardor són socials, destinats a socis, ex socis i no federats, encara que, com podeu trobar a les bases, en tot cas l'organització es reserva el dret d'acceptar qualsevol jugador d'un altre club que sol·liciti jugar. La inscripció a aquests tornejos és gratuïta. 

Imatge: Club d'Escacs Sant Martí

Com podeu comprovar el primer torneig és el XXIII Social Actiu i el jugarem el proper dissabte dia 17 de setembre. La sessió de joc serà de 16:15 h. a 20:15 h. aproximadament (probablement cap a les 20 hores hagi finalitzat). El control de temps serà de 10' + 2'' d'increment per jugada (podria patir canvis segons la inscripció). 

Òbviament, el torneig més important d'aquests socials és el de ritme clàssic, que començarà el proper 1 d'octubre. Us poso un apropament a les bases:

XXXIX Social Sant Martí 2022

"1. Inscripció gratuïta. El torneig és obert als socis, ex socis i no federats encara que en tot cas l'organització es reserva el dret d'acceptar qualsevol jugador d'un altre club que sol·liciti jugar.

2. Es disputa per sistema suís a 8 rondes amb un ritme de 90'+30''d'increment per jugada realitzada. Es jugarà a la 6a planta del Centre Cívic Sant Martí, al carrer Selva de Mar 215 de Barcelona

3. Es disputa a partir del dissabte 1 d'octubre des de les 16:15 hores, i durant 8 dissabtes seguits sent la resta de dates el 8, 15, 22 i 29 d'octubre i el 5,12 i 19 de novembre.

4. La inscripció estarà oberta fins el divendres 31 de setembre. Es pot formalitzar a través del correu escacs@cesantmarti.com o cesantmarti@gmail.com indicant amb claredat nom i cognoms, si s'està federat o no i que la inscripció és al XXIX Social Absolut Sant Martí 2022 o directament a les instal·lacions del C.E. Sant Martí (Carrer Selva de Mar 215, Centre Cívic Sant Martí, 6a planta) on hi haurà un full d'inscripció.

5. Els premis són trofeus per als 3 primers, per al millor sub-18 (nascuts després del 01/01/2004) i per al millor +60 (nascuts abans del 31/12/1962). El lliurament de premis serà el dia 26 de novembre després de la disputa del XXIX Social Blitz Sant Martí".


També destacar la continuació del Circuit ràpid Sant Martí 2022. Aquesta tardor està programat que es juguin les tres últimes proves.

Imatge: Club d'Escacs Sant Martí


La adreça del WEB és la de sempre. Apart dels tornejos d'aquesta tardor, també podeu trobar:

La programació de cursos.

La loteria de Nadal 2022.

Les quotes temporada 2023.

He fet aquest article informatiu sobre el web del Club d'Escacs Sant Martí com informació general, però molt especialment pels socis i amics del Sant Martí ja que em consta que molts no sabien assabentat.

Salut i escacs,