dissabte, 23 de juliol del 2022

Obert Internacional Sant Martí 2022. 9a i última ronda


Novena ronda del XXII Obert Internacional Sant Martí 2022. En aquesta ronda s'ha produït un fet inesperat i desagradable, el web del Club d'Escacs Sant Martí s'ha "penjat". Els organitzadors del campionat han fet tot el possible per resoldre aquest tema, però no ha estat possible. La part positiva (menys negativa) d'aquesta situació és que ha estat a l'última ronda, ja que si hagués estat al començament del campionat la situació hagués estat realment feixuga.

Però anem al que és important: a diferència del que és habitual a les últimes rondes, que fora dels que lluiten per assolir algun premi, als altres taulers sol haver poca lluita, en aquesta ocasió, en general, els participants han estat lluitadors.

Al grup A, els tres primers classificats han assolit la mateixa puntuació 7 punts. Però per desempat el primer classificat i campió del torneig a estat el MI cubà Dylan Isidro Berdayes, segon ha quedat el GM català Hipolit Asis i la tercera posició ha estat pel MI indi Ghosh Aronyak



Podeu consultar els resultats d'aquesta ronda en aquest enllaç.

Podeu consultar la classificació final del grup A des d'aquest enllaç.


El grup B ha estat força competit fins l'últim moment. El primer classificat ha estat el jove jugador del Mollet, el Michael Lambert, el segon classificat ha estat el Jose Miguel Pérez de C.M. Castellón i tercer ha estat el Manel Riera del Club d’Escacs Sant Martí.



Menció especial que no puc deixar de comentar és la magnifica actuació de l'amic i company Manel Riera, que apart de portar-se el trofeu com a tercer classificat del grup B, també ha rebut trofeus per ser el primer com a veterà (+60) ser el primer jugador del Districte de Sant Martí i millor jugador del Club d’Escacs Sant Martí; es a dir, quatre trofeus. Enhorabona Manel!! 



Podeu consultar els resultats d'aquesta ronda en aquest enllaç.

Podeu consultar la classificació final del grup B des d'aquest enllaç.


Podeu accedir a l'àlbum fotogràfic d'aquesta novena ronda des d'aquest enllaç.

Podeu accedir a l'àlbum fotogràfic del lliurament de premis des d'aquest enllaç.


Fins aquí els meus articles d'aquest XXII Obert Internacional Sant Martí, però a partir d'ara, com és natural, seguiré fent els habituals articles setmanals. 

Salut i escacs,