diumenge, 17 de juliol del 2022

Obert Internacional Sant Martí 2022. 4a ronda


Dissabte 16 de juliol, dia de jornada doble. Però no perquè es doblin rondes al internacional, el fet és que pel matí s'ha desenvolupat el torneig blitz que dins les dates de l'Obert Internacional, el Club d'Escacs Sant Martí organitza cada any.


És per aquest motiu que avui faré una crònica doble.


XXII Obert Blitz Sant Martí 2022



Pel matí s'ha jugat aquest torneig blitz, ja un clàssic com a complement de l'obert internacional. També és bastant habitual que els titulats de l'obert no el juguin ja que en aquest torneig blitz no hi ha premis en metàl·lic.

En aquesta ocasió ha jugat un Gran Mestre, el GM austríac Andreas Diermair que s'ha imposat guanyant totes les partides; segon ha quedat el jove jugador del Llinars  Arnau Sánchez i la tercera posició ha estat pel Mestre FIDE serbi  Milan Kandic.




El torneig ha comptat amb 97 participants, que està força bé. Podeu consultar la classificació final des d'aquest enllaç.

Pel que fa a la participació de jugadors locals, es a dir del Club d'Escacs Sant Martí, destacar la 5a posició de David Poyato. Enhorabona David, una classificació molt destacada.


Podeu accedir a l'àlbum de fotos d'aquest torneig des d'aquest enllaç.

Bé, passem ara a la ronda que avui toca.

Obert Internacional Sant Martí 2022. 4a ronda

La ronda d'avui ha estat especialment lluitada en moltes partides. Els participants comencen ha tenir constància de les seves possibilitats. 

Com sempre us passo unes fotografies d'aquesta ronda:





Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta quarta ronda des d'aquest enllaç.

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d’Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació. Ho si voleu anar directament al chess-results, ho podeu fer des d'aquests enllaços:


Resultats grup A Resultats grup B.


Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,