dilluns, 18 de juliol del 2022

Obert Internacional Sant Martí 2022. 5a ronda



17 de juliol, cinquena ronda del XXI Obert Internacional Sant Martí 2022. Hem passat "l'equador" de la prova i sembla que això va força bé.


Al grup A hi ha molta igualtat i la majoria de les partides són lluitades i dures. Com a prova del que estic dient, en aquesta cinquena ronda, en els deu primers taulers tan sols han hagut tres victòries, això si, les set taules restants (la majoria) han estat força lluitades.

En aquesta cinquena ronda es pot dir que encara no hi ha cap clar favorit.




Per part del Club d’Escacs Sant Martí en aquest grup tan sols tenim un representant, el veterà Ándres Rojas que fins ara amb tres punts ho està fent força bé. 


Resultats 5a ronda grup A   


Al grup B també hi ha molta igualtat i els que juguen als primers taulers també tenen un tarannà lluitador.

Els que comanden la classificació tenen quatre punts i mig, però hi ha un gran grup de perseguidors amb quatre punts; la qual cosa fa que aquest grup B després de cinc rondes estigui força obert.

En aquest grup si que hi ha molts representants del Sant Martí. Cal destacar que el Fernando Poyato, amb quatre punts i mig, està en el grup que comanda la classificació. El Manel Riera i el Joaquim Pujal, amb quatre punts, estan en el grup que va immediatament després. 

El Fernando Poyato amb el seu fill David

El Manel Riera

El Joaquim Pujal

Resultats 5a ronda grup B

Podeu accedir a l'àlbum fotogràfic d'aquesta cinquena ronda des d'aquest enllaç.

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d'Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació.

Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,