dilluns, 15 de juliol del 2019

Obert Internacional Sant Martí 2019. Segona ronda.


14 de juliol, festa gran a França i segona ronda del XXI Obert Internacional Sant Martí 2019.

Com vaig comentar ahir a l'article de la primera ronda, aquest articles sobre l'obert del Sant Martí són per publicar els àlbums de fotos de cada ronda i fer alguns comentaris a partir d'algunes fotos.

Avui no posaré un àlbum, sinó dos; ja que vam tenir l'oportunitat de que el nostre amic i company, David Vivancos, fes la presentació del seu nou llibre “24 miniaturas rusas” aprofitant un esdeveniment escaquístic com és aquest obert internacional.



Bé, podem dir que l'anècdota més destacada d'aquesta jornada ha estat aquesta presentació. Podeu accedir a les fotografies des d'aquest enllaç.

Tornant al torneig, passo a comentar algunes fotos:

Cap esdeveniment esportiu es pot desenvolupar sense els arbitres. L’Obert Internacional del Sant Martí compta amb un excel·lent equip arbitral.

L'equip arbitral compta amb molta empatia, com es pot comprovar en aquesta foto. 

Molts i molts anys de bona feina pels escacs catalans.

La família Minko, ja fa alguns anys que venen de Rússia. Avui s'han tingut que enfrontar l’Olga contra la Uliana, es a dir, filla i mare.

L'amic “Saba” amb una samarreta molt representativa del dia.

El Lluís Febrero, l'home que ho juga tot!

Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta segona ronda (141 fotografies) des d'aquest enllaç.

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d’Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació. Ho si voleu anar directament al chess-reults, ho podeu fer des d'aquest enllaços:

Resultats grup A.    Resultats grup B.

Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,

4 comentaris:

David Vivancos Allepuz ha dit...

¡Qué buena sesión de fotos! Muchas gracias, Roger. Me siento muy afortunado de contar con amigos como tú, de verdad te lo digo.

Y gracias también a todos los que nos acompañasteis ayer. Fue una tarde inolvidable. Así da gusto pasar los nervios previos.

Un abrazo, maestro,

D.

Roger Salvo ha dit...

Bueno, si te han gustado ja me doy por satisfecho. Desde la ubicación donde yo estaba, era difícil conseguir mejores instantáneas.

Saludos,

Fred ha dit...

Hola de nou Roger suposo que despres de l apagon divies estar molt liat molt be la seleccio de fotos i molt bona la empenta al llibre d en David.S ho mereix!!!!!Si tot va be vindre dimecres tarda el dimecres tarda per fer me unes fotos amb les arbitres!!!!! Et portare l Informator i vokldria apuntarme al llampec.Fins el comentari de dema.Salut Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Ja t'he apuntat al torneig Blitz, però el dimecres, si vens, paga la inscripció no sigui que el dia del torneig t'adormis que ja estàs grandet.

Una abraçada, amic.