dimarts, 16 de juliol del 2019

Obert Internacional Sant Martí 2019. Tercera ronda.


15 de juliol, tercera ronda del XXI Obert Internacional Sant Martí 2019, això avança.

Avança, però els organitzadors sempre tenen problemes. Problemes generalment petits, dels quals els participants en la majoria dels casos no s'assabenten; altres vegades els problemes són més greus i no són imputables a l'organització, com a la primera ronda que tot el barri es va quedar uns minuts “a les fosques”.

Problemes i més problemes que una bona organització intenta que repercuteixi el mínim en el que és més important, la competició.

L'anècdota de l'article d'avui es comentar un petit problema de logística, que va representar que les dues primeres rondes no es va poder comptar amb els cartells de taula dels jugadors. Solucionat el problema, en aquesta tercera ronda tots els participants han comptat amb els seus cartells de taula identificatius.


Avui he seleccionat aquestes fotografies:

El Gran Mestre Internacional (participant en aquest obert) Viktor Moscalenko, ha escrit un nou llibre “An attacking repertoire for white with 1.d4”. Tenint com a precedent els seus llibres anteriors, de ben segur que deu ser un molt bon llibre.
 
L'amic Antonio Martín, company del Club d’Escacs Sant Martí, complirà 84 anys aquest mes. Tot un exemple d'amor pels escacs.

Això si que és estar ven ficat a la jugada!


Torno ha ficar una fotografia del gran “Saba” per la seva samarreta. He d'explicar que “Ninin” és el seu entrenador personal.

Ahir vaig posar una fotografia dels arbitres. Avui és el torn de l'organització.

Organitzadors + arbitres

Organitzadors (menys el director del torneig que estava molt enfeinat).

Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta tercera ronda (158 fotografies) des d'aquest enllaç

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d’Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació. Ho si voleu anar directament al chess-reults, ho podeu fer des d'aquests enllaços:

Resultats grup A.    Resultats grup B.

Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Sabatoli ha dit...

Fantàstic Roger! Moltes mercès! No gaudiriem del torneig sense la teva amable visita! Salut!

Roger Salvo ha dit...

Gràcies Jordi, una abraçada company!