divendres, 19 de juliol del 2019

Obert Internacional Sant Martí 2019. Sisena ronda.Sisena ronda del XXI Obert Internacional Sant Martí 2019. A partir d'aquest moment les qüestions comencen a definir-se, la competició enfila la recta final.

Aquesta ronda ha estat llarga, ja que algunes partides han estat força competides i s'han prolongat. Cal, no obstant, esmenar que des del meu punt de vista alguns participants apuren massa clares posicions de taules esperant un error greu dels seu contrincant. És això esportiu? Ho deixo al vostre criteri.

Però siguem positius i passem a temes més gratificants. Ahir ens van visitar dos dels millors arbitres del panorama català.

Aquí teniu un poker d'àrbitres

Curiosa posició que es va donar ahir, totes les peces estan pràcticament al flanc de rei.

Abans d'ahir vaig fer referència al col·lectiu de nens i nenes, ahir al col·lectiu de dones i avui toquen els iaios (com jo, per cert). Em refereixo als veterans de veritat, els que tenim més de 60 anys.


Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta sisena ronda (111 fotografies) des d'aquest enllaç. 

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d’Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació. Ho si voleu anar directament al chess-reults, ho podeu fer des d'aquests enllaços:

Resultats grup A.    Resultats grup B.

Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,