divendres, 5 de juliol del 2019

L'àlbum fotogràfic va creixent



El passat mes d'abril us informava d'un nou àlbum fotogràfic que havia posat a la pestanya fotos d'aquest blog. Podeu consultar aquell article des d'aquest enllaç. 

L'àlbum, denominat “Companys, amics i coneguts 2019”, en aquell moment comptava amb 170 fotografies. Aquestes fotografies eren majoritàriament de la Copa Catalana , el Torneig Clàssic Sant Martí i del “Per equips”; però també d'altres esdeveniments relacionats amb els escacs i/o protagonitzats per escaquistes relacionats amb el títol de l'àlbum.

Bé, el temps passa i ja ens hem “menjat” la meitat d'aquest any 2019 i, com no podia ser d'altra manera l'àlbum s'ha anat “engreixant”. En aquest moment ja podeu trobar 303 fotografies.

Us passo algunes de les que més m'han agradat, no són les millors, però són les que més m'agraden (sobre gustos hi ha colors).

Foto: Foment Martinenc










Foto: Facebook Xarxa de Mat



Foto: Facebook Xarxa de Mat

Foto: Facebook Cooltura Escacs

Trobareu l'àlbum a la pestanya de fotos, o si voleu anar més ràpids des d'aquest enllaç.

Ara, en aquest mes de juliol, aquest àlbum fotogràfic s'incrementarà notablement. Del dia 13 fins el 21 està prevista la realització del XXI Obert Internacional d'Escacs Sant Martí 2019, i els meus companys de club m'han donat la confiança de que faci les fotografies oficials. Òbviament, algunes (moltes) d'aquestes fotos aniran a l'àlbum del qual estem parlant; desprès, encara quedaran 5 mesos per davant, la qual cosa fa preveure que quan acabi l'any l'àlbum estarà ben representat de companys, amics i coneguts.

Salut i escacs, 

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Avui torno a la normalitat i naturalment faig el comentari habitual.Veig que m aprecies molt ja que surto en quatre fotos,una d elles eentranyable per las meva victoria a la Copa Catalana contra Arias Boo encara que en Juan Dominguez em va fer baixar del nuvol guanyant-me de manera contundent.Les altres dues fotos posiblement va tenir molt a veure la meva boina(inconfusible per tapar les mancances capilars!!!.No podre jugar el Sant Marti encara que intentare jugar-lo l any vinent i si li rasco la barbeta za la Montse tal vegada pugui jugar les rapides.Llastima que la gent no entengui la importancia de la fotografia sobretot uns anys despres aamb tots els agradables records que comporten.Una abraçada amic i t6ot l exit del mon al Sant Marti en el torneig Salut Frederic
Nota:Aprofito per recordar que hi ha una sala"clandestina"on es poden seguir les millors partides del torneig

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Què tal les vacances a Palamós? Bé, ja m'ho explicaràs si et passes de “pipa” per l'Obert del Sant Martí.

Referent a les fotos, em sembla molt interessant la teva reflexió. M'agradaria que sortissis més a l'àlbum, però d'això té la culpa que no coincidim en gaires tornejos i a més, no jugues el nostre torneig.

Si bens a les ràpides, miraré d'agafar el teu perfil bo, ja, ja.

Salutacions company,