dissabte, 7 de juliol del 2012

Circuit ràpides Congrés. Primera prova.


Primera prova i la qüestió no ha anat malament, 24 participants, no ens podem queixar tenint en compte que som novells en aquests temes. Ja havíem fet socials de ràpides i també les ràpides que a cada Festa Major del Congrés organitzem, però això era diferent, un circuit és més complicat i a més a la primera prova no podíem fallar.

Tenim un president que és molt optimista, ell sempre veu el got ple, no importa que estigui per la meitat. Això a vegades és bo, però d'altres ens deixa a prop del precipici. En aquesta ocasió la data del 6 de juliol era molt arriscada, la calor invita a sortir de Barcelona, però ens hem sortit prou bé, felicitacions Frederic.





Hem comptat amb una petita representació del Sant Martí, el Norberto Moreno "Beto" (un jugador que a partides ràpides té un nivell de jugador titulat), el David Vivancos (segur i perillós) i el Javier Rios ("cuidadin", "cuidadin" que si t'enganxa et fa un "nen"). Sempre han estat als primers taulells.

També ens han acompanyat, el Lluís Rodenas del Sant Adrià, el Lluís, amb un joc segur i ràpid ha fet un torneig fantàstic, en realitat ha estat l'únic que ha pogut fer ombra al "tot poderós" "Beto"; del Tres peons hem comptat amb el Neil Clifford i l'Arturo Martinez que han demostrat un bon nivell; altres jugadors d'altres clubs han estat l'Alex Gisbert de l'Ideal d'en Clavé (molt bon torneig de l'Alex, que ha tingut la mala fortuna de jugar les dues últimes rondes amb jugadors molt forts, ja sabem que perdre les dues darreres rondes en un "suís" desvirtua la classificació final), el Javier Romero d'EDAMI i el Javier Agudo del Montcada.

Els jugadors que han puntuat per la classificació del circuit han estat:

1.    Norberto Moreno. 7,5 punts, 25 punts a la classificació general.
2.    Lluís Rodenas. 7 punts. 20 punts a la classificació general.
3.    David Vivancos. 5,5 punts. 16 punts a la classificació general.
4.    Javier González. 5 punts. 13 punts a la classificació general.
5.    Josep Maria Jordán. 5 punts. 11punts a la classificació general.
6.    Roger Salvo. 5 punts. 10 punts a la classificació general.
7.    Pedro Martínez. 5 punts. 9 punts a la classificació general.
8.    Javier Rios. 4,5 punts. 8 punts a la classificació general.
9.    Clifford Neil. 4,5 punts. 7 punts a la classificació general.
10.    Alex Gisbert. 4 punts. 6 punts a la classificació general.
11.    Carlos Bascuñana. 4 punts. 5 punts a la classificació general.
12.    Arturo Martínez. 4 punts. 4 punts a la classificació general.
13.    Javi Romero. 4 punts. 3 punts a la classificació general.
14.    Frederic Andreu. 4 punts. 2 punts a la classificació general.
15.    Andreu Herrerias. 4 punts. 1 punt a la classificació general.

Si voleu consultar els resultats individuals i la classificació final complerta, podeu entrar en aquest enllaç.









De la participació dels jugadors i socis del Congrés, doncs crec que ha estat força positiva. Ja sabíem que alguns companys dels què normalment venen a aquestes coses, aquesta vegada no els era possible i altres que normalment no venen. Però la resposta de la nostra gent ha estat fenomenal. Destacar la presència de dos socis que feia anys que no els veia, em refereixo al Joan Inglés i el Luis Rastrollo, he tingut una gran alegria de trobar-los de nou i de veure que encara se'n recorden de "moure fusta".

Les fotos són gentilesa de la Cristina, que m'ha fet el favor de fer-les i així jo he pogut estar més per les meves partides. Moltes gràcies Cristina, per les fotos i per l'entrepà.

Voldria agrair una important tasca que normalment no és té en compte (menys quan falla alguna cosa), la que ha fet el José Maria Jordán, que ha portat els sortejos i la organització amb una celeritat i pulcritud fenomenal.

El 7 de setembre fem el següent torneig del Circuit. La data també és perillosa de cara a la participació, esperem comptar amb tots els que heu participat en aquest primer torneig i els que no heu estat, us invitem amb molta estima a aquest torneig modest i casolà, però amb l'encant que ens dona la nostra personalitat (i no estic parlant tan sols dels discursos del nostre president).

Salut i escacs,

3 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Efectivament sempre he esta molt optimista i el optimisme genera entusiasme i alegria i aixo es molt bo en els temps que vivim.Ara toca enfortir la segona prova amb mes publicitat i difusio´ i anar preparant la segona sala i el bar per emplenar-los de nous participants.L`'objectiu ha d'esser possar el retol:"Completada la inscripcion.Empieza la lista de espera. Per acabar vull agraïr a tots els participants la seva paciencia ja que varem començar trenta minuts tard.A la segona prova anunciem que a les 21,30 hores es fara el ranking definitiu i el sorteig de la primera ronda e inmediatament començarem a jugar.Una abraçada Frederic

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Em sembla bé que estiguis content de com va anar la primera prova, però a part d'optimistes, tenim que saber aprendre dels nostres errors. En aquest sentit estic d'acord amb tu de què la puntualitat és fonamental i que en les properes probes això es té que solucionar. També tinc que dir-te que algunes persones properes i habituals en els nostres temes, no van estar, això em va sorprendre. Sort que altres socis que no venen sovint, aquesta vegada van aparèixer.

En fi, em va agradar molt la col•laboració de moltes persones i l'ambient amb el qual es va desenvolupar el torneig. Però això no vol dir que no intentem superar-nos i fer aquest campionat cada vegada millor.

Una abraçada president.

Unknown ha dit...

Felicitats al Congrés pel seu circuit de ràpides, fer torneigs no només genera activitats i distreu als jugadors locals, sinó que suposa un aparador del club i una excel·lent excusa per retrobar-se amb vells amics.Sí m'agradaria lloar el Luís Ródenas. Ja tinc un cert bagatge i el recordo als inicis. Mica en mica, sense extravagàncies, ha anat millorant els seus escacs sòlids i és un clar exemple de temps ben aprofitat. Qualsevol club que el tingui es pot sentir afortunat i no només pel seu bon joc, segur i sensat, sinó pel seu tarannà modest i afable.