divendres, 27 de juliol del 2012

Vacances, per fi!!



Doncs si, ja estic de vacances. La veritat que em fa falta un descans, necessito carregar piles, aquest any està sent molt desagradable i estressant. En realitat no sóc una persona exigent en aquest sentit, amb poca cosa tinc suficient; en primer lloc sortir (en realitat fugir) de Barcelona, en segon lloc anar a un indret tranquil (relativament) i poc calorós (com a mínim que refresqui a la nit) i no tenir que patir la xafogor de Barcelona i també, qüestió important, estar amb la gent que estimo.

Com aquest lloc sé perfectament on és, doncs els propers dies ja estaré gaudint de les vacances a ple rendiment.  Això vol dir que aquest bloc el tindre aturat durant aquest mes d'agost.


Al setembre ens tornem a trobar, segur que podrem compartir i comentar una gran quantitat d'esdeveniments.

Salut i escacs,   

2 comentaris:

Fred ha dit...

Bones vacances amic.Ens retrobem al setembre amb tu i totes les teves idees per millorar el Club que seran moltes i variades.Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies per les teves paraules, a finals d'agost em posaré en contacte amb tu per acabar d'enllestir el butlletí i veure com podem difondre les ràpides del 7 de setembre perquè la gent s'engresqui.

Referent al que dius de les idees, les idees, si són bones, sempre poden anar bé, però el realment important són les persones que com tu, sempre esteu a primera línea.

Salutacions,