dijous, 28 de juny del 2012

I Circuit ràpides Club d'Escacs Congrés




Copiant descaradament als grans circuits de partides "llampec" de Catalunya: Catalunya Central, Osona i sobretot, sobretot, el circuit que amb tan èxit organitza el Club d'Escacs Sant Martí; el Club d'Escacs Congrés també organitzem el nostre circuit de partides a 5 minuts. En realitat és un mini circuit, ja que el fem fins a final d'aquest any.

Es tracta d'un campionat social obert també a jugadors d'altres clubs, social obert a no socis, valgui la paradoxa. Comptarà amb sis proves i el reglament és el següent: 




Reglament i calendari del I Circuit Ràpid Congrés 2012

És un campionat de sis proves que es faran durant el que resta d'aquest any 2012. Per inscriure's i jugar només cal estar quinze minuts abans del començament de cada prova. També us podeu inscriure trucant al Club ( 93 352 38 51) els dilluns, dijous i divendres de 18,30 a 20,30 hores. Trucant al Frederic Andreu 620 59 52 52 (matins), o per correu electrònic a clubdescacscongres@gmail.com.

Les proves començaran a les 21,30 hores i finalitzaran a les 23,30 hores aproximadament.

La inscripció es gratuïta i oberta a qualsevol jugador (federat o no federat) en totes les proves. No té validesa per l'Elo. El ritme de joc es de 5 minuts per jugador i els premis consistiran en trofeus pels tres millors classificats finals, el millor Sub-18 (nascuts a partir del 1994 inclòs) i al millor veterà de més de 60 anys (nascuts abans de 1953). Per optar a qualsevol premi cal haver participat en un mínim de quatre proves.

Cadascuna de les proves serà un torneig per sistema suís a 8 rondes amb el sistema de puntuació següent:

1r classificat 25 punts. 2n class. 20 punts. 3r class. 16 punts. 4t class. 13 punts. 5è class. 11 punts. 6è class.10 punts 7è class. 9 punts. 8è class. 8 punts. 9è class. 7 punts 10è class. 6 punts. 11è class. 5 punts. 12è class. 4 punts. 13è class. 3 punts. 14è class. 2 punts. 15è class. 1 punt.

EL CALENDARI DE LES PROVES  serà els divendres: 6 de juliol, 7 de setembre, 19 d'octubre, 9 de novembre i 14 i 21 de desembre.

Així doncs, el primer torneig el farem el proper divendres dia 6 de juliol i el volem titular: Escacs a la fresca. No és cap broma, ja que el nostre local compta amb aire condicionat. També podreu gaudir d'entrepans i begudes a preus populars (si voleu assegurar un entrepà concret, millor que l'encarregueu prèviament al club).



Creiem que el format és atractiu, després de passar un bon moment gaudint del nostre esport en un ambient agradable, els que tinguin que matinar el dia següent, no s'aniran al llit gaire tard i pels que tinguin ganes de "gresca" la nit encara és jove i Barcelona està al seu abast.

L'adreça del nostre club és: carrer Alexandre Galí, 24.



També podeu consultar aquest enllaç.

Com podeu comprovar, tenim la parada de metro Congrés, de la Línea 5, molt a prop del nostre local. Els divendres el metro funciona fins les dues de la matinada de dissabte.

En fi, poc més us puc explicar, si veniu sereu ben rebuts i a més posareu el vostre granet de sorra perquè aquesta iniciativa es consolidi.

Salut i escacs,


4 comentaris:

Jordi Sabater ha dit...

Felicitats, es com el nostre però nocturn, com mola!

Ja passaré alguna si puc. Una abraçada crack!

Roger Salvo ha dit...

Hola Jordi,

Ja dic que us copiem descaradament, el que està ben fet és digne de ser copiat. Ha veure si pots venir el dia 6, i si no és possible, fes-nos propaganda i pot venir una representació del Sant Martí.

Una abraçada, campió.

Fred ha dit...

Hola Roger: Gracies per la difusio que fas del nostre Circuit.Efectivament es una copia del Sant Marti pero com diem en literatura classic significa digne d imitacio´.Si es consolida podem assegurar que pel torneig de l'any que ve el mes rapid tindra un Ferrari i si la loteria funciona molt be ho guanyaran els tres primers del Circuit.Acabo felicitant al Sant Marti per aquesta brillant idea i felicitar-los per l'enorme tasca de difussio dels escacs que estan fent en els ultims temps.Frederic Andreu

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Encantat de poder col•laborar. Ara és qüestió de que hagi una bona participació i que vosaltres oferiu una magnifica organització.

Estic convençut que així serà, fins divendres.