dijous, 17 de maig del 2012

"Tupinambà"


Organitzat pel Club d'Escacs Tres Peons s'ha jugat el  VII Torneig Obert Internacional d'Escacs "Tupinambà". Aquest torneig és força atractiu pels jugadors que no volen jugar els caps de setmana, ja que es juga els dimecres. També fa que sigui interessant el seu horari, començant a les 19.15 hores permet que tothom pugui estar al llit a una hora prudencial.

El Tres Peons, conjuntament amb el Sant Martí, són possiblement els clubs catalans amb més iniciatives organitzatives de proves i campionats, qüestió que és d'agrair.

En aquesta ocasió, aquest torneig, a comptat com a titulats amb dos Mestres Internacionals, quatre Mestres FIDE i uns quants Mestres Catalans.

El guanyador ha estat l'Orelvis Pérez, amb una gran autoritat, seguit al podi per l'Antoni Picañol i l'Alfred Rosich.

Si voleu consultar la classificació final podeu clicar en aquest enllaç.

Bona actuació dels dos jugadors del Club d'Escacs Congrés que han jugat aquest torneig. El Petar Plamenov a fet 6 punts en un molt bon campionat.



 És una pena que el Petar no pugui jugar més sovint, de ben segur que el seu Elo seria molt més alt.

També ha jugat aquest torneig el veterà Rafael Ylla que amb 5 punts ha culminat un campionat fantàstic. Després d'estar alguns anys sense jugar, el Rafael va agafant la seva forma poc a poc.


 Felicitacions a tots dos.

Espero poder parlar de les actuacions dels jugadors que estan jugant als tornejos que encara estan en joc. Això voldrà dir que les seves actuacions han estat bones.

Salut i escacs,