dissabte, 19 de maig de 2012

Campionat de Catalunya de veterans 2012Des de l'11 fins el 19 de maig s'ha jugat al municipi de Santa Susanna el Campionat de Catalunya de Veterans 2012.

Santa Susanna és un municipi de la comarca del Maresme amb una població de 3.317 habitants. Se situa arran la costa, entre Malgrat de Mar i Pineda de Mar. Al nord, també limita amb els termes de Tordera i de Palafolls.

Municipi amb un sistema econòmic basat en el turisme, compta amb una zona hotelera i turística de qualitat propera a la costa.


 El campionat s'ha fet a les instal•lacions de l'Hotel Indalo Park i ha comptat amb una amplia representació dels millors jugadors veterans de Catalunya. Podeu consultar el rànquing inicial clicant aquest enllaç.Al pòdium s'ha produït un tiple empat amb tres jugadors amb 7 punts, quedant campió el Joan Bautista del Sant Andreu, segon el Josep Garriga del Malgrat i com a tercer l'Emili Simon del Terrassa.


 Podeu consultar la classificació final clicant aquest enllaç.

Bona actuació del Fermín Tejero del Congrés que amb 6 punts ha quedat en quarta posició en solitari. El Fermín tan sols ha perdut una partida i ha estat amb el campió, llàstima d'algunes taules que no l'han permès lluitar pel títol.També ha jugat aquest campionat altre jugador del Congrés, el Joan Josep Tort, que ha fet 2,5 punts. Meritori campionat, ja que tots els seus contrincants gaudien de millor Elo.

Bon i competit campionat, amb un molt bon nivell de joc. Els veterans demostren que gaudeixen d'una molt bona salut escaquística.

Salut i escacs,