dimecres, 5 de maig del 2010

Escacs i boxa?

Una companya de feina, sabent que m’agraden els escacs, m’ha passat no sense certa sorna un article que ha llegit a un diari dels que abans es denominaven com a “grocs” i ara els coneixem com gratuïts.

Quan l’he llegit m’he quedat sorprès i a la vegada amb una certa incredulitat. Us passo l’article en qüestió:
Si voleu fer la imatge més gran, cliqueu a sobre

No sé el que penseu vosaltres, però a mi em dona pena. Sembla que la gent no sap que inventar-se i acaben inventant la sopa d’all, perquè combinar matusserament dos activitats tant diferents no deixa de ser una “pallassada”. Posats també podríem combinar la dansa clàssica i la tauromàquia o la poesia i els concursos de rots.

Per una altra banda, també comentar que l’article deixa bastant que desitjar en la seva vessant periodística, en realitat no explica gaires coses. Com exemple faria les següents preguntes: On es juguen les partides d’escacs? Potser al mig del ring? Hi ha taulell mural perquè pugui seguir les partides el públic? Es juguen les partides amb rellotge? Diu l’article que el públic crida mentre juguen, no entenc perquè criden?
A més, a qui pot interessar l'enfrontament entre dues persones amb un nivell molt baix tant en escacs com en boxa. Tot plegat sembla una situació molt estranya, dona la impressió de ser un muntatge amb moltes possibilitats de què hagi "tongo".

Aquesta activitat no tan sols ens té que molestar a les persones que ens agraden els escacs, també ha de molestar a les persones aficionades a la boxa.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Només falta que hi afegeixin el poker...

Roger Salvo ha dit...

Joan, no me l’emboliquis amb el poker que ja bastant polèmica va haver al teu bloc. Però si, podríem inventar un esport combinant poker i un concurs de truites de patates.
Que et sembla?

Unknown ha dit...

Val, truita de patates, però en un ring...