dilluns, 10 de maig del 2010

XX Diada d'EscacsAhir diumenge dia 9 de maig , un any més, es va jugar la Diada d'Escacs que organitza Comissions Obreres del Barcelonès. Aquesta vegada era la 20a, poca broma que organitzar un torneig d'escacs 20 anys seguits no és tasca fàcil. Fer un torneig de ràpides a 10 minuts amb uns premis tant minsos i aconseguir una participació més que digna té força mèrit.

Després de 20 anys, podem parlar ja d'un clàssic que compta amb una participació força fidel. A destacar la participació d'en Toni Ayza, President de la Federació Catalana d'Escacs.

Per part del Club d'Escacs Congrés, hem participat 7 jugadors amb sort dispar, però hem gaudit d'un matí d'escacs molt agradable.La puntuació dels jugadors del Congrés ha estat la següent:

  • El Jaume Viñals, seguint amb la seva ratxa de bon joc dels últims temps, ha fet un molt bon torneig fen 6,5 punts.
  • El Marco Antonio González també ha fet un molt meritori torneig amb 5,5 punts.
  • Jo no he estat gaire regular, desperdiciant bones posicions, i no he pogut passar dels 5 punts.
  • El nostre President, el Frederic Andreu ha fet 4,5 punts.
  • El José María Jordán, també ha fet 4,5 punts.
  • El Javier González ha fet 3,5 punts.
  • El Jordi Rodríguez ha fet 3 punts.
Si voleu veure la classificació final, cliqueu aquí.
També voldria ressaltar la molt bona actuació d'en Oscar Ruiz del Sant Martí, que va jugar l'última partida al primer taulell i va perdre, però si hagués guanyat hauria sigut el campió. El gran especialista, en Beto Moreno, ha fet 6 punts, tenint en compte que no ha pogut jugar la primera ronda podem dir que la seva actuació ha estat força correcte.

Total, que ens ho hem passat d'allò més bé. No es pot demanar més pels que no som professionals.

Salut i escacs,