diumenge, 16 de juliol del 2023

Obert Internacional Sant Martí 2023. 4a ronda


16 de juliol, ja estem a la quarta ronda del XXIII Obert Internacional Sant Martí 2023, això no para.

En aquesta ocasió, el fet a ressaltar és que després de quatre rondes la sala principal funciona força bé, potser per sobre de les expectatives. Ja se sap, al ser una sala reformada i estan acostumats a la sala anterior, sent un espai nou que utilitzàvem per primera vegada, sempre queda una sensació de dubte fins que no veus els resultats. 

Per una altra banda, comentar també, que la sala de la quarta planta, tenint en compte que s'han posat més taulers que en altres tornejos anteriors, tot està funcionant perfectament.

Com sempre us passo unes fotografies d'aquesta ronda:

El GM Marc Narciso, bon jugador i millor persona.


El gran protagonista del torneig blitz d'ahir, que amb 9 anys va quedar tercer.En aquesta ocasió ens han visitat tres jugadores colombianes: la Jenny Astrid Chirivi, l’Elizabeth Toro i la Saray Castaño. Comentar també, que l’Elizabeth Toro va quedar quarta al torneig blitz amb els mateixos punts que el tercer.

Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta quarta ronda des d'aquest enllaç.

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d’Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació. Ho si voleu anar directament al chess-reults, ho podeu fer des d'aquests enllaços:

Resultats grup A.   Resultats grup B.

Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,