dissabte, 15 de juliol del 2023

Obert Internacional Sant Martí 2023. 3a ronda


Dissabte 15 de juliol, dia de jornada doble. Però no perquè es doblin rondes al internacional, el fet és que pel matí s'ha desenvolupat el torneig blitz que dins les dates de l'Obert Internacional, el Club d'Escacs Sant Martí organitza cada any.

És per aquest motiu que avui faré una crònica doble.


XXIII Obert Blitz Sant Martí 2023Pel matí s'ha jugat aquest torneig blitz, ja un clàssic com a complement de l'obert internacional. També és bastant habitual que els titulats de l'obert no el juguin ja que en aquest torneig blitz no hi ha premis en metàl·lic.

El torneig ha comptat amb 99 participants, que està força bé. El primer classificat ha estat el jugador Lut Yin Lucas Lau (Hong Kong), amb 8’5 punts.


Segon ha quedat el jugador Sai Surapanemí Chidvilash (Índia), amb 8 punts.

Tercer ha estat Rithvik Deepak Ambattu (Escòcia), amb 7 punts. Cal remarcar que aquest jugador va néixer l'any 2014, el que vol dir que té 9 anys.


Podeu consultar la classificació final des d'aquest enllaç.

Pel que fa a la participació de jugadors locals, es a dir del Club d'Escacs Sant Martí, destacar com millor veterà (+60) al Norberto Moreno. Enhorabona “Beto”.


Podeu accedir a l'àlbum de fotos d'aquest torneig des d'aquest enllaç.

Bé, passem ara a la ronda que avui toca.


Obert Internacional Sant Martí 2023. 3a ronda

La ronda d'avui ha destacat especialment per una gran quantitat de taules a la part alta de la classificació. Això pot indicar que hi ha molta igualtat, les pròximes rondes ho comprovarem.

Com sempre us passo unes fotografies d'aquesta ronda:

L'equip arbitral, un gran equip.Lectura i escacs (o viceversa), dues bones activitats.


Que les persones invidents juguin als escacs, ens té d'omplir de satisfacció.

Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta tercera ronda des d'aquest enllaç.

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d’Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació. Ho si voleu anar directament al chess-results, ho podeu fer des d'aquests enllaços:

Resultats grup A Resultats grup B.

Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,