dissabte, 25 de juny de 2022

Amics, companys i coneguts 2022


L'últim article amb aquest títol el vaig fer el 24 d'octubre de 2021, en concret va ser "Amics, companys i coneguts 2021 (2)".

Aquell article finalitzava amb la següent frase: “En fi, sembla que els escacs presencials, poc a poc, tornen a estar presents. Desitgem que l'any 2022 sigui el de la tan esperada normalitat i en algun moment pugem jugar sense mascareta”.

Doncs si, en aquest 2022 ja hem pogut jugar sense mascareta. Un gran alleugeriment, tant pel joc, com per poder fer fotografies on els fotografiats surten a "cara destapada".

Cal remarcar que els primers campionats de l'any encara vam que tenir que utilitzar la mascareta, però a partir de poder estar en interiors sense mascareta això també pels escacs va canviar.

Això m'ha permès fer fotos en els campionats que he jugat. En concret: Campionat de Catalunya per equips, Campionat de Barcelona de Veterans, Campionat de Catalunya de Veterans i Obert Primavera de La Lira.

Si a això afeixi'm fotografies que he baixat d'altres campionats, majoritàriament des de Facebook, el resultat és que en aquest moment en aquest àlbum ja es poden trobar més de 500 fotos. No està malament si tenim en compte que encara estem a meitat de temporada.

Podeu entrar en aquest àlbum des d'aquest enllaç.

Com sempre, us poso en aquest article un "tastet", es a dir, unes quantes fotos de les fetes per mi.

Ara, tenim per davant els grans tornejos del Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs que majoritàriament es juguen els mesos de juliol i agost. D'aquests tornejos de ben segur que aconseguiré unes quantes fotografies. Però del torneig que tindré l'oportunitat de treure més fotos, serà sense dubtes l'Obert Internacional Sant Martí que es jugarà del 13 al 21 de juliol, ja que d'aquest torneig soc el fotògraf oficial.

No és cap secret que en aquest torneig és on coincideixen més quantitat d'amics, companys i coneguts meus.

Salut i escacs,