dimarts, 1 de setembre del 2020

Tornar al setembre

Que ràpidament ha passat el mes d’agost! Recordeu que us deia a l’últim article de juliol?: "Desitjant que durant aquest mes d'agost tot es desenvolupi cap a una situació més esperançadora, espero retrobar-me amb vosaltres el mes de setembre". Doncs, avui és 1 de setembre i, tal i com em vaig comprometre, aquí teniu un nou article.

La veritat és que la situació sanitària no sembla hagi millorat gaire, tot el contrari, ha hagut moments realment preocupants. Però ara sembla que anem millorant, "toquem fusta".

Imatge: Blogslarioja.com

Referent als escacs propers presencials, poca cosa puc comentar. Però cal destacar els Campionats estatals d’escacs base celebrats a Salobreña (Granada), els tancats que ha organitzat el Club d'Escacs Barcelona i el Campionat d’España per equips de Segona Divisió que s’ha celebrat a Linares (Jaén), on ha quedat en primera posició el Club d’Escacs Barcelona amb la qual cosa ha assolit l'ascens a la Primera Divisió estatal.













Totes les fotografies anteriors són del facebook de la Federación Española de Ajedrez

Foto de Facebook

Foto de Facebook

Foto de Facebook

Foto de Facebook

Foto de Facebook


Tanmateix, cal ressaltar dues notícies d'esdeveniments pròxims organitzats per la Federació Catalana d'Escacs.

Els primer és el Campionat de Catalunya d’edats sub 8 a sub 18, amb dates del 5 al 10 de setembre, a celebrar a la localitat de Salou. Trobareu més informació en aquest enllaç.

El segon és la convocatòria per part de la Federació Catalana d'Escacs d’una assemblea telemàtica de clubs. Trobareu més informació sobre aquesta convocatòria en aquest enllaç.

En fi, potser en aquesta assemblea es pugui aclarir la situació del Campionat de Catalunya per equips 2020 i altres temes pendents de solució. Esperem, però, a dia d’avui no sóc gaire optimista. Desitjaria estar equivocat.

Salut i escacs,