divendres, 17 de gener del 2020

IX Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2020


Ahir, 16 de gener, va començar el  IX Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2020.

Un torneig organitzat pel meu club, el Club d’Escacs Sant Martí, dels molts, a ronda setmanal, que diferents clubs organitzen a l'hivern.

En aquests mesos d'hivern, el gran protagonista és el Campionat de Catalunya per Equips que es juga els caps de setmana. Els dissabtes per la tarda la Divisió d'Honor i els diumenges pel matí per a totes les altres categories.

Però, en altres i diferents dies de la setmana, molts clubs aprofiten i organitzen diferents oberts.

El Club d’Escacs Sant Martí, organitza el seu els dijous, de 16 de gener a 12 de març. Amb un horari assequible pels que no volen anar-se a dormir gaire tard; l'horari de començament de les partides està programat a les 19:15 hores.

En aquesta ocasió la inscripció ha estat de 85 jugadors de diferents nivells, des d'un Gran Mestre fins a jugadors que acaben de començar a jugar. Tan si val, l'important és que els jugadors catalans tinguin tornejos on competir i passar-s'ho bé.

Podeu consultar els resultats d'aquesta primera ronda en aquest enllaç.

Com sempre, us passo algunes fotos que vaig fer:












Trobareu més fotos en aquest enllaç.

Des de la meva modesta opinió, són els clubs organitzadors de tornejos (tant al Circuit Internacional a l'estiu, com als tornejos inter-setmanals de l'hivern, primavera i la tardor), els autèntics responsables de una part important de l'èxit dels escacs catalans.

I, malauradament, sembla que la FCE no sigui conscient d'això, ja que, en més d'una ocasió, més que recolzar-los, està posant “pedres al camí”.

El camí que ens porta al proper Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs  torna a estar negre, amb poca interlocució de la FCE amb els clubs organitzadors; mal “rotllo”.


Esperem (i desitgem)  que amb els canvis a la Direcció Esportiva de la FCE, aquesta interlocució sigui l'adequada, i es pugui restablir un clima d'autèntic diàleg i col·laboració.

Salut i escacs,

1 comentari:

Unknown ha dit...

If you're trying to lose pounds then you absolutely need to try this totally brand new personalized keto plan.

To produce this service, certified nutritionists, fitness trainers, and professional chefs joined together to produce keto meal plans that are effective, decent, price-efficient, and satisfying.

From their launch in early 2019, 1000's of people have already completely transformed their figure and health with the benefits a proper keto plan can provide.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones provided by the keto plan.